Pretraži

DA LI TE JE BRED SVUKAO? Dženifer Aniston skinula haljinu, pa objavila seksi fotku zbog koje je svi pitaju za Breda Pita (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jenniferaniston

Svetski mediji bruje o susretu Dženifer Aniston i Breda Pita na SAG-a dodeli nagrada zbog nežnosti koju su iskazali jedno prema drugome, a nakon što se stišala bura koju su izazvali, glumica je svojom objavom zapalila društvene mreže.

——————– Sponsored ——————–

Bred i Dženifer su se bez ustručavanja grlili i nežno dodirivali u Los Anđelesu i tako stavili ostale slavne ličnosti u drugi plan.

Glumica je dodatno podgrejala sumnje fanova da je u vezi sa Bredom Pitom, kada je na Instagramu objavila dve fotografije Diorove haljine. Na prvoj je nosila ovu kreaciju u kolima, dok je na drugoj ostala bez nje, pošto ju je skinula.

– Ne izgužvati haljinu je teže nego što izgleda. Negde između ove dve fotografije moje "kolege vršnjaci" su mi dali poklon koji ću negovati i noć koju nikada neću zaboraviti. Hvala SAG-i, "The morning show" i našoj neverovatnoj ekipi. Sutra se vraćamo na posao! – napisala je Dženifer.

Njena poslednja rečenica posebno je privukla pažnju obožavalaca, jer nju često izgovora Bred Pit.

Po mišljenju njenih mnogobrojnih pratilaca haljinu joj je svukao Bred Pit s kojim je bila na SAG-a dodeli nagrada.

  • Da li te je Bred svukao? Nadam se da ju je Bred skinuo – piše u komentarima ispod njene fotografije.

Podsetimo, Dženifer i Bred Pit su se razveli 2005. godine zbog ljubavne afere koju je glumac imao sa Anđelinom Džoli. Nakon toga se Bred Pit venčao sa Anđelinom i dobio sa njom šestoro dece. Uprkos svemu holivudski zavodnik je sa Dženifer ostao u prijateljskim odnosima.

Inače, Bredu Pitu je uručena nagrada za ulogu u ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu", a Dženifer za rolu u dramskoj seriji "The Morning Show".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz