Pretraži

„DA LI SI TI NJEN OTAC?“ Lea Stanković podelila urnebesnu anegdotu o Caletu, obožavateljka mu postavila NEOČEKIVANO pitanje! (FOTO)

Showbiz
2
Lea Stanković
Printscreen/Foto:Instagram:lastankovic

Poznata  influenserka Lea Stankovć i influenser Cale ponovo su nasmejali sve svojim objavama na Instagramu i podelili sa svojim pratiocima jednu anegdotu.

Poznato je da se Lea Stanković i Cale druže i da provode dosta vremena zajedno, a zajedničkim snimcima privlače veliku pažnju ogromnog broja pratilaca. Njih dvoje redovno dele modne savete, ali se uvek trude da zabave svoju publiku.

Njih dvoje su juče snimali novi video za Youtube pa su tom prilikom imali jako zanimljivu scenu. Lea je na svom Instagramu postavila snimak iz auta u kom su bili ona i Cale, pa podelili anegdotu sa pratiocima.

Oni su snimili video u automobilu, a tom prilikom Lea je objasnila kakav su susret imali sa jednom devojčicom.

– Snimali smo danas novo isprobavanje za Youtube! Fun fact: Devojčica je prišla Caletu i pitala ga „Jesi li ti Lein otac?“ – napisala je Lea uz objavljeni snimak na Instagramu.

Inače u autu sa njima je bila i Leina asistentkinja, pa je Lea za nju prokomentarisla:

– Ani više ništa nije jasno, preispituje se zašto se zaposilia?

Lea Stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Inače, nedavno je takođe sve nasmejala izjava Leine asistentkinje kada je prokomentarisla rad sa Leom:

– Svađam se sa Leinim majstorima skoro svaki dan, a u pošti se svađam baš svaki dan –  napisala je devojka koja radi sa Leom.

Svima je svakako poznato da se Lea od kada se uselila u novi stan često svađa sa komšijama, a sada je opet sa fanovima podelila jedan problem koji ima sa njima. Ovaj put je u pitanju bio parking i komšija koji je zazuzeo pola njenog mesta. Po ovome se svakako  može zaključiti da će Leina asistentkinja imati pune ruke posla.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz