Pretraži

„KREĆU SVAĐE SA KOMŠIJAMA“: Lea Stanković se oglasila iznervirana nakon preseljenja (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Ona se svojim prvim stanom pohvalila na društvenim mrežama kada su radovi bili pri kraju i ujedno i zahvalila svim pratiocima koji su bili uz nju sve ove godine i pomogli joj da dođe do ovog uspeha.



Lea od tada stalno deli detalje uređenje stana, te je sve sama birala i osmislila. Sada, kada se gotovo u potpunosti preselila našla se u jednoj neprijatnoj situaciji.

Naime, poznato je da influenserka ima dva psa i da je veliki ljubitelj životinja. Ona je nedavno otkrila da će psi živeti sa njom, a sada je podelila reakciju komšija koja ju je iznervirala.

Dođe mi bukvalno da vam snimim komšije koje me gledaju direktno sa terase. Tačnije ne gledaju mene, gledaju Koko i proveravaju šta će da obavi i da li ću ja to pokupiti, ali za sve komšije da se ne brinu, tu je kesica i sve ću pokupiti. Koliko besposleni ljudi. Žena stoji na terasi i gleda pravo u Koko, kao šta će se desiti. Jao Bože, nisam se ni uselila, a već kreću svađe sa komšijama i ovde – rekla je ona, a potom dodala da će nastaviti popularni serijal na Jutjubu.

Foto: Instagram printscreem/lastankovic

Foto: Instagram printscreem/lastankovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence