Pretraži

Da li je provocira ili kopira? O novoj frizuri snajke Bekamovih bruje mreže, svi čekaju reakciju Viktorije Bekam (FOTO)

Showbiz
0
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nikola Pelc nije uvek bila u najboljim odnosima sa svojom svekrvom, Viktorijom Bekam, zbog čega se sada svi pitaju da li je njena najnovija promena omaž ili provokacija svekrvi.

Glumica iz serije Bates Motel, koja ima 29 godina i udata je za najstarijeg sina Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklina, nedavno je na Instagramu pokazala novu frizuru – koja neodoljivo podseća na onu po kojoj je Viktorija bila poznata u danima grupe Spice Girls.

Credit: BRENDAN BEIRNE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikola je predstavila novu frizuru, elegantni tamni bob, koji je bio zaštitni znak Viktorije tokom 90-ih. U fotografiji snimljenoj na benzinskoj stanici, Nikola nosi sivu trenerku i crni top koji otkriva njen ravan stomak. Fotografiju je potpisala sa: „Princeza suvozač.“

Fanovi su brzo primetili sličnost sa mladom Viktorijom, pa je jedan napisao: „Vajb Posh Spice.“ Drugi je komentarisao: „Da! Obožavam ovu frizuru!“ Treći je dodao: „Kratka kosa ti stoji odlično, Nik.“ Četvrti je napisao: „Obožavam frizuru!“ dok je peti dodao: „Frizura je 10/10.“

Možda je ova nova frizura Nikole način da iskaže poštovanje prema Viktoriji, nakon glasina o sukobu koji datira još od njenog venčanja sa Bruklinom 2022. godine. Navodno su se posvađale oko dizajna venčanice. Govorilo se da je Nikola „odbila“ da nosi venčanicu dizajniranu od strane Viktorije, dok su drugi tvrdili da je modna dizajnerka odbila da je napravi.

Sa druge strane, mnogi fanovi se pitaju da li je ovo način da pokaže poštovanje ili možda provokacija upućena svekrvi, međutim, izvor kaže da su se one pomirile zarad porodice. Od početka ove godine, par je viđen zajedno na različitim porodičnim događajima, uključujući i dizajnerkine modne revije.

Izvor je otkrio: „Viktorija je napravila korak unazad, pa je Nikola napravila korak napred, što im je omogućilo da reše stvari i krenu dalje.“ Dodaje da je Bruklin jasno stavio do znanja da je Nikola najvažnija žena u njegovom životu, zbog čega su morale da reše nesuglasice.

U razgovoru za magazin OK!, jedan izvor je naveo da je porodici trebalo neko vreme da se prilagodi novoj dinamici nakon venčanja. „Ponekad je teško jer je Viktorija navikla da bude glavni autoritet i da sve kontroliše – ona je matrijarh porodice.“

„Njih dve su obe vrlo jake ličnosti, tako da je ili to moralo da završi gubitkom odnosa koji Viktorija i Dejvid imaju sa Bruklinom, ili su problemi morali biti rešeni kako bi svi ponovo bili zajedno.“

Iako se čini da su zakopale ratne sekire, fanovi su nedavno optužili Nikolu za nepoštovanje, kada se pojavila u oskudnom izdanju na prestižnom događaju povodom lansiranja Bruklinovog novog brenda ljutog sosa, Cloud 23.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz