Pretraži

Da li je ovo znak da se Sara Jo i Dunja Jovanić više ne druže?!

Showbiz
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

Naime, Sara Jo je publici predstavila svoju takmičarsku numeru ,,Muškarčina", koja se u roku od samo nekoliko sati našla na samom vrhu trendinga i koja broji na stotine hiljada pregleda na jutjubu. 



Numera ima ozbiljne predispozicije da postane jako veliki hit, a tome u prilog govore i komentari na društvenim mrežama. 

Sarin Instagram nalog se usijao od podrške koju dobija od fanova i koju deli iz minuta u minut na svom storiju, međutim, mnogi su primetili da je podrška izostala od jedne osobe koja je njoj veoma bliska, a u pitanju je njena najbolja drugarica Dunja Jovanić

Iako Dunja već neki period nije aktivna na svom nalogu, mnogi su mišljenja da je kao neko ko je, pre samo par meseci, poneo titulu najuticajnije influenserke ipak trebalo da javno podrži Saru, jer njen uticaj na mlađu populaciju je ipak ogroman. 

 Takođe, fanovi su primetili da je odnos između njih dve u poslednje vreme "zahladneo", kako se više ne komentarišu, lajkuju i hajpuju na mrežama kao i ranije, a ni sa Sarin nastup za doček Nove 2022. Dunja nije bila ispred Skupštine. 

Ipak, Dunja se kasno sinoć oglasila i pružila tihu podršku Sari kroz komentar na jutjubu, ali mnogi smatraju da je to urađeno "forme radi", te da između njih ipak postoji neka vrsta tenzije. 

Naša redakcija je kontaktirala Sarinog PR menadžera Marka, međutim, iz Sarinog tima se nisu oglašavali po ovom pitanju. 

 

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz