Pretraži

DA LI JE OVO PRIKLADNO? Poznati par na meti kritika zbog oblačenja njihove 12-ogodišnje ćerke (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/davidbeckham

Poznati kao bliska i skladna porodica, Bekamovi su i ovaj rođendan proslavili zajedno, uključujući i njihove sinove Romea i Kruz.



Fotografije sa proslave je podelila poznata dizajnerka, a oni su se okupili u poznatom kafeu "Prada" u "Harodsu". Ipak ove fotografije nisu naišle na odobravanje šire javnosti.

Naime, mnogima je zasmetala odevna kombinacija koju je devojčica ponela. Ljubičast maksi haljina sa čipkastim detaljima je u komentarima okarakterisana kao neprikladna za njene godine.

"Haljina u stilu donjeg veša za devojčicu od 12 godina uopšte nije prikladna. Ona je super slatka, njeno anđeosko lice ne ide uz tu vrstu haljine", napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao: "Ne mogu da zamislim da dozvolim da 12-godišnjakinja nosi slip. To nije u skladu sa godinama."

Ovo nije prvi put da se Bekamovi nalaze na meti kritika oko vaspitavanja devojčice. S obzirom na to da su pre nje dobili tri dečaka, mnogi misle da su previše naviknuti na odgajanje sinova, te da su kod ćerke napravili izvesne greške.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz