Pretraži

„UVEK MI JE BILO TEŠKO U VEZAMA“: Dženifer Aniston otkrila razlog koji stoji iza njenih emocionalnih borbi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/OWN

Ova pedesetčetvorogodišnja glumica bila je udata za Breda Pita od 2000. godine do njihovog razvoda 2005. godine, nakon čega je Bred započeo romansu sa Anđelinom Džoli, koja se i niej završila tako slavno. Aniston je nekoliko godina kasnije predstavila partnera Džastina Terua 2011. godine, od kog se rastala krajem 2017.

Sada je otkrila da je na njen pristup ljubavi uticao odnos njene majke i oca. Dženiferini pokojni roditelji, Nensi Dau i Džon Aniston, razveli su se kada je bila mlada.

– Mislim da mi je uvek bilo malo teško u vezama, jer sam zaista bila nekako sama – rekla je Dženifer u nedavnom intervjuu, piše Mirror.

Zvezda "Prijatelja" rekla je da nikada nije bila obožavatelj ideje da "žrtvujete ko ste bili ili šta vam je potrebno" za vezu, a priznala je da joj je zbog toga bilo lakše da bude sama.

U razgovoru za VSJ Magazine, Dženifer je rekla da se fokusira na sopstvene potrebe i objasnila:

– Samo o tome da se ne plašiš da kažeš šta ti treba i šta želiš. I to je za mene još uvek izazov u ​​vezi.

Dženifer je bila dva puta razvedena. Ranije je govorila o svojim prošlim romansama jer je priznala da svoje brakove smatra "veoma uspešnim".

– Kada su došli do kraja, to je bio izbor koji je napravljen zato što smo izabrali da budemo srećni, a ponekad sreća više ne postoji u tom aranžmanu. Naravno, bilo je udaraca, i nije svaki trenutak bio fantastičan, očigledno, ali na kraju krajeva, ovo je naš jedan život i ne bih ostala u tim odnosima iz straha.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz