Pretraži

CEO SVET GA JE OSUDIO: Oglasio se Džastin Timberlejk nakon Britnine ispovesti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Access

Pop pevač i bivši partner Britni Spirs javno je podržao pevačicu nakon što je u potresnom svedočenju tražila da se ukine staratlejstvo koje nad njom ima njen otac.

Pop zvezda Britni Spirs obratila se juče sudu u Los Anđelesu u presudnom momentu za bitku koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima.



Ona je na saslušanju poručila da samo želi svoj život nazad, a ubrzo nakon toga, njen bivši dečko Džastin Timberlejk, javno ju je podržao na društvenim mrežama.

Nakon svega što smo danas čuli, svi bismo trebali da podržavamo Britni Spirs u ovom trenutku. Nevezano od naše prošlosti, bila ona dobra ili loša, ovo što joj se dešava nije u redu. Nijednoj ženi nikada ne bi smeli da uskratimo pravo da odlučuje o svom telu i životu“, napisao je Džastin Timberlejk na svom nalogu na Tviteru.

Niko nikada ne bi trebalo da bude zatvoren protiv svoje volje ili da traži dozvolu da troši novac koji je sam stekao napornim radom. Šaljemo svoju podršku Britni i nadamo se da će je sud i porodica oslobiti starateljstva“, dodao je pevač.

Britni je razgovarala sa sudijom Brendom Peni o problemu starateljstva, zbog kojeg nije mogla da kontroliše svoj novac još od 2008. godine. Ovo je prvo suđenje koje je bilo otvoreno za javnost u postupku koji Britni vodi već 13 godina protiv svog oca.

Mnogi su ovo osudili ispod njegovog Tvita, ali i na ostalim društvenim mrežama, jer je upravo on bio razlog zašto ju je javnost proganjala početkom dvehiljaditih. 

Naime, podsećanja radi, oni su stavili tačku na njihovu vezu jer ga je ona navodno prevarila, a Džastin joj je posvetio njegove dve najslušanije pesme ,,What goes around, comes around" i ,,Cry me a river" što je dodatno doprinelo tome da Spirsova dobije epitet loše i neverne devojke. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz