Pretraži

Međusobne optužbe i borba za milione: Nakon šest godina konačno okončan jedan od najprljavijih holivudskih razvoda

Showbiz
0
Credit: Anthony / Pacific coast news / Profimedia

Dugotrajni proces razvoda nekada jednog od omiljenih holivudskih parova, glumca Čeninga Tejtuma i glumice Džene Devan konačno je završen.

Čening i Džena su u sredu, 25. septembra, podneli predlog presude u kojem su izneli uslove njihovog razvoda, potvrdio je predstavnik glumice za Us Weekly.

Obavezna sastanak poravnanja zakazan je za 3. oktobar. Detalji poravnanja nisu objavljeni, ali je Daily Mail, koji je prvi izvestio o tome, naveo da su nekadašnji supružnici postigli dogovor da sve buduće nesuglasice u vezi sa starateljstvom rešavaju privatno uz pomoć sudije.

Džena i Čening dele starateljstvo nad ćerkom Everli (11).

Do sporazuma je došlo više od šest godina nakon objave glumačkog para da se razvode u aprilu 2018. godine. Glumica je podnela konačni zahtev za razvod u oktobru iste godine, a ona i Tejtum su proglašeni „pravno slobodnim“ u novembru 2019. godine.

Credit: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Čening je započeo vezu sa Zoi Kravic, dok se Džena verila za Stivija Kazea 2020. godine. Stivi i Džena danas imaju sina Kaluma i ćerku Rianon.

Objava o razvodu glumačkog para bila je u prijateljskom tonu i oni su planirali da sve ostane civilizovano i normalno — tada su napisali na Instagramu da su „dva najbolja prijatelja koja shvataju da je vreme da naprave pauzu“ i da su „još uvek porodica“ — ali je njihov razvod ove godine postao napet.

Tokom saslušanja u aprilu, Dženin pravni tim je tvrdio da je glumac sakrio detalje o zaradi od filma „Magic Mike“ i naveo da bi ona trebalo da dobije deo profita jer je bila u braku s Tejtumom kada je film snimljen. Njeni advokati su dodatno tvrdili da je izuzetno uspešna franšiza razvijena korišćenjem zajedničkih bračnih sredstava. Glumac je odbio zahtev nekadašnje supruge u svom odgovoru.

„Čening ne misli da su Dženine tvrdnje pravedne“, ekskluzivno je rekao izvor za Us u to vreme. „Čening i Džena su oboje znali da će im trebati neko vreme da se razvedu, ali nijedno od njih nije mislilo da će trajati ovako dugo.“

U avgustu su se i Devanova i Tejtum međusobno optužili da pokušavaju da produže proces, pri čemu su njeni advokati tvrdili da glumac koristi „svaki trik u knjizi kako bi odugovlačio“. Njegov tim je sa druge strane demantovao „neozbiljne“ optužbe i tvrdio da su Dženini zahtevi „još jedan taktički manevar za odlaganje“.

Uprkos usponima i padovima, glumica je u junu rekla za People da im je ćerka „uvek na prvom mestu“.

„Kako se osećate prema svojoj deci, kako ih tretirate. Deca su uvek iznad svega,“ rekla je. „Kao i sve u životu, učite usput. Prilagođavate se novim okolnostima koje vam život donosi. To uključuje i prilagođavanje novoj normalnosti u mešanoj porodici.“

Džena je ranije istakla da je zajedničko roditeljstvo sa Tejtumom „uvek putovanje“.

„Nikada ne prestaje. Samo učite usput i postajete bolji u određenim stvarima, a za mene je Evi uvek moj prioritet,“ rekla je za Romper u januaru. „Stalno je stavljam na prvo mesto. To je način na koji mogu da upravljam svim teškim stvarima.“

Čening Tejtum je, s druge strane, za Vanity Fair u januaru 2023. rekao da nije shvatio koliko su on i njegova bivša supruga različiti dok nisu postali roditelji.

„Mislim da smo sebi ispričali priču kad smo bili mladi i samo smo nastavili da pričamo tu priču, bez obzira na to koliko nam je život očigledno pokazivao da smo potpuno različiti,“ rekao je. „Ali kad zaista postanete roditelji, shvatite razlike između vas dvoje. Jer vam to viče tokom celog dana. Način na koji se drugačije nosite sa roditeljstvom, kako gledate na svet, kako prolazite kroz svet.”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz