Pretraži

Britni Spirs slavi hapšenje bivšeg dečka: Pevačica novim objavama uputila otvorenu provokaciju Džastinu Timberlejku

Showbiz
0
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna pevačica Britni Spirs je na svom Instagramu postavila fotografije koji su mnogi protumačili kao provokaciju na račun njenog bivšeg dečka Džastina Timberlejka.

Pre dva dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da je poznati pevač Džastin Timberlejk uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju u Hamptonsu. Navodi se da je zvezda zaustavljena nakon susreta sa prijateljima u ponedeljak uveče .

Prema izveštajima, Džastin Timberlejk je otišao da se sastane sa prijateljima u hotelu u ponedeljak uveče u Sag Harboru. Oko 12:30 ujutro, navodno se vratio u svoj automobil kako bi se odvezao do svoje rezidencije u Hamptonsu. Tada je navodno zaustavljen čim je krenuo sa vožnjom.

Prema TMZ-u, Timberlejk je bio uključen u saobraćajni prekršaj u ranim jutarnjim satima u utorak. I dok pevač unajmio poznatog advokata da ga brani od optužbi ono što je svima privuklo veliku pažnju jeste objava njegove bivše devojke Britni Spirs.

Naime, ona je na svom Instagram profilu prvo objavila sliku koktela, pa je u opisu napisala:

„To je znate, mala stvar“, navela je ona, nakon čega je objavila snimke na kojima se vidi kako pleše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Premda ona ni u jednom momentu nije spomenula bivšeg dečka, mnogi su povezali da ona na ovaj način slavi njegovo privođenje, kao i razlog za isto, s obzirom na to da je Džastin više puta tokom prethodnih godina komentarisao svoju nekadašnju devojku kritikujući način života koji vodi s obzirom na to da je majka.

Podsetimo se, ona je u oktobru prošle godine objavila svoje memoare pod nazivom „Žena u meni“, a pored mnogobrojnih priča iz njenog života najveću pažnju je privukla priča o abortusu.

Naime, zvezda je zatrudnela dok je bila tinejdžerka i u vezi sa poznatim pevačem Džastinom Timberlejkom. Ovo je izazvalo empatiju kod mnogih, a ona je navela kako ju je pevač nagovorio na abortus, pa da je doveo do toga da ona ona izgleda kao „bludnica koja je slomila srce zlatnom dečku“ kada su prekinuli.

Džastin Timberlejk britni spirs
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon ovog priznanja odnosi između bivših nisu išle baš uzlazom putanjom, pa je upravo to razlog što su mnogobrojni fanovi Britninu poslednju objavu povezali sa Džastinovim hapšenjem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz