Pretraži

Britanska princeza nakon teškog pada izgubila pamćenje: Loše vesti iz Bakingemske palate ne prestaju da šokiraju naciju

Showbiz
0
Credit: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sestra kralja Čarlsa, princeza Ana završila je u bolnici zbog potresa mozga i lakših povreda nastalih nakon pada sa konja, ali su sada stigle nove loše vesti o njenom stanju.

Pre dva dana javnost je uznemirilo zvanično obaveštenje Bakingemske palate, u kom su naveli da je princeza Ana, sestra kralja Čarlsa pala sa konja, zbog čega je zadobila lakše telesne povrede.

„Princeza je zadobila je lakše povrede i potres mozga nakon incidenta sinoć na imanju Gatcombe park. Njeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici u Bristolu što je mera predostrožnosti kako bi se sprovelo posmatranje, i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti“, navelo se u saopštenju, pa su otkrili i da se kralj o svemu redovno obaveštava.

„Kralja redovno obaveštavaju i pridružuje se celoj kraljevskoj porodici koja šalje ljubav i dobre želje da se princeza brzo opravi“, pisalo je u obaveštenju, a sada su nove vesti dodatno zabrinule javnost koja pomno prati princezino stanje.

Naime, kako prenosi Telegraph.co.uk, princeza je pored povreda pretrpela i gubitak pamćenja. Premda se smatra da je njen gubitak pamćenja privremen i da će princeza biti puštena iz bolnice do kraja nedelje, ipak, ova vest je napravila pravu buru.

Inače, princeza Ana je poznata kao vrsna jahačica. Ona je jedini član kraljevske porodice koji se takmičio na Olimpijskim igrama i to davne 1976. godine kada je jahala konja Elizabete II u konjičkom trodnevnom takmičenju u Montrealu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz