Pretraži

PRIČALO SE DA BRED PIT NEMA KONTAKT SA DECOM: Glumčevi prijatelji otkrili detalje porodične DRAME, ovo je istina o njegovom odnosu sa naslednicima

Showbiz
0
bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

U poslednje vreme se često vodi polemika oko toga da li glumac Bred Pit uopšte ima bilo kakav kontakt sa svojom decom, a sada su njegovi prijatelji konačno otkrili šta je prava istina.

Od kada su 2016. godine podneli zahtev za razvod braka, Bred Pit i Anđelina Džoli privlače više pažnje nego dok su bili zajendo. Njihov rastanak propratila je prava drama, a svet su tada obišli navodi da je uzrok kraha braka bio Bredov fizički napad na Anđelinu, pri kom je njihov najstariji sin Medoks stao na majčinu stranu, zbog čega, kako se navodi, njih dvojica više ne komuniciraju.

Nedavno su se pojavili navodi da su se i ostalo dvoje usvojene dece odrekli oca i njegovog prezimena, a ove navode podgrejala je i informacija da je njihova najstarija ćerka Zahara prilikom predstavljanja na fakultetu istkla da se preziva Džoli, kao majka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Nakon toga je došla potvrda da je objava na Instagrmu u kojoj se navodi da je Bred loš otac i da je porodici uništio život, zaista došla sa profila Bredovog drugog usvojenog sina Paksa. Nakon svega ovoga sumnje da on nema više kontakta sa decom samo su se produbile.

Sada su glumčevi prijatelji objasnili o čemu se radi.

Naime, prijatelji Breda Pita tvrde da Anđelina Džoli ta koja je dovela do otuđenje dece od oca. Smatra se da su se Medoks, Paks i Zahara otuđili od Breda Pita i da glumac viđa samo troje biološke dece koje je dobio sa Anđelinom Džoli – Šajlo i blizance Noksa i Vivijen.

On je pravo na posetu biološkoj deci dobio prema sudskoj odluci iz 2021. prema kojoj Anđelina dobija starateljstvo nad decom. Ova odluka naknadno je izmenjena nakon što je prvobitna odluka glasila da starateljstvo bude podeljeno. Do promene odluke je došlo nakon Anđelinine žalbe, jer je navodno sudija koji je odlučio da starateljstvo bude podjednako podeljeno bio blizak sa pravnim timom Breda Pita.

Bredov prijatelj je istakao da starateljstvo nad decom odnosno odluka o tome uključuje sada samo troje najmlađe dece: Šajlo, Vivijen i Noksa. Ovo svakako govori dosta o odnosu bivših supružnika, a Bredovi prijatelji povodom svega tvrde da Pit poštuje svoju decu i da nikada ne bi ružno govorio o njima.

– Objava Instagrama je tužna i frustrirajuća, jer ne poboljšava situaciju. Čak i pored onoga što je rečeno o njemu, Bred uvek poštuje svoju decu. Nikada se neće negativno izjasniti o njima i skoro nikada neće nije javno govoriti o njima. Nema bilo kakve sumnje da bi im on uzvratio – poručili su njegovi prijatelji komentarišući objavu koju je Paks postavio na Instagramu.

– Među njihovim prijateljima postoji osećaj da je objava savršen primer otuđenja dece od roditelja, mislim ovo je udžbenička demonstracija toga. Bredov tim misli da Anđelina igra takve igre godinama, ali ne žele da budu uvučenu u takvu borbu sa njom. Godinama priča i prepričava iste loše stvari o njemu, a stvarnost je da je otuđila decu i realnost je da je to za Breda uznemirujuće. Njemu je stalo do svih njih. Ovo je poražavajuće – dodao je jedan insajder.

anđelina džoli, bred pit
Foto: ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa druge strane, kao odgovor na ove izjave oglasio se i izvor blizak Anđelini pa dodao:

– Bred Pit ne treba bilo kog drugog da krivi osim samog sebe. Sve što Anđelina želi jeste da izleči svoju porodicu i da krenu dalje, ali on je ne pušta.

Uprkos svemu ipak postoje navodi da je Bred bliazk sa biološkom ćerkom Šajlo, kao i da je ona pokušala da pomiri oca sa ostalim članovima porodice.

Bilo kako bilo, čini se da Pitu trenutno u životu uopšte ne ide loše.

– Čini se da su ljudi uzbuđeni zbog filma „Formule 1“ i on je ponovno u produkciji. Njegovoj filmskoj kompaniji Plan B ide odlično. Ima mnogo stvari u njegovom životu koje su dobre. Očigledno nije sve dobro zbog porodične situacije, to je veoma uznemirujuće. Stvarno mu je stalo do dece – piše „Daily Mail“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz