Pretraži

BRED PIT TUŽI ANĐELINU: Glumac tvrdi da je njegova bivša supruga tajno prodala vinograd vredan 160 miliona dolara

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Bivša supruga glumca Bred Pit  prodala je polovinu njihovog vinograda u Francuskoj, jednom ruskom oligrahu, piše "Daily Mail".



Vrednost vinograda procenjuje se na 160 miliona dolara i oboje su se, još tokom braka, dogovorili da niko od njih ne proda svoj deo bez dozvole onog drugog, međutim, glumica se izgleda oglušila o njihov dogovor.

U pravnim dokumentima ukazuje se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, a nedavno je proslavio i to što je roze vino koje se tu proizvodi dobilo nagradu "Najpoželjnije roze vino iz Provanse na svetu".

Glumčevi advokati tvrde da je Džolijeva tajno prodala svoj deo još 2021. godine, nakon spora koji su imali oko starateljstva nad decom.

– Kao što će se dokazati na sudu, Anđelinine radnje su bile nezakonite i ozbiljno su oštetile Pita, a sve to kako bi se nepravedno obogatila – piše u dokumentu koje je objavio pomenuti medij.

Džolijeva je, kako takođe piše u tužbi, svoj udeo prodala proizvođaču alkoholnih pića, sa sedištem u Luksembrugu, a koji je u vlasništvu ruskog oligarhara Jurija Šeflera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz