Pretraži

„Brankice, gde si krenula?!“ Darko Lazić se našalio sa majkom, pa snimkom razgovora nasmejao mnogobrojne fanove

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Poznati pevač Darko Lazić jednim snimkom je nasmejao mnogobrojne fanove na Instagramu, pa pokazao kakav odnos ima sa svojom majkom.

Darko Lazić je poznat kao čovek koji se zalaže za porodične vrednosti i skladan život. Naime, on neretko na društvenim mrežama pokazuje koliko je posvećen svojoj porodici i kako provodi vreme sa njima.

Pevač je prethodne godine sudbonosno „da“ rekao svojoj dugogodišnjoj ljubavi iz mladosti, Katarini Lazić. Njih dvoje su svoju ljubav obnovili 2022. godine i od tada se su nerazdvojni, a par sada iščekuje i svoje prvo zajedničko dete, pa sa nestrpljenjem odbrojavaju dane do porođaja.

Ovom paru društvo neretko prave i Darkovo dvoje dece, sin Aleksej kog je dobio iz odnosa sa Marinom Gagić, kao i njegova ćerka Lorena koju je dobio u svom prvom braku sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević.

Njih četvoro su nedavno uživali u zajedničkom odmoru u Antaliji gde su se sjajno proveli, a Darko je sada pokazao i kako se slaže sa još jednim članom porodice, pa zanimljivom šalom nasmejao fanove.

Naime, on je snimio svoju majku Branku, kako se vozi pored njega u automobilu, dok u ruci drži tortu koju je ukrasila sa mrvicama u boji, a pevač je na to prokomentarisao.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

„Brankice, gde si krenula“, rekao je on, na šta je njegova majka odgovorila da je pošla na rođendan.

„Na ispraćaj u vojsku ’91.“, našalio se on na račun dekoracije, pa dodao:

„Je li to onaj Španski vetar? Naopako Branka, ’98. ispraćaj u vojsku, šta je ovo za vojnika? Jesi to kod Lukija kupila ove… Moja majka i čuvene njene torte, dekoracija veka. Jao Bože ubiću se“, rekao je pevač pa zapevao pesmu kojom je dočarao atmosferu, a ovim videom je pokazao kako imaopušten“ odnos sa majkom.

Malo nakon ove objave je i njegova supruga podelila jednu dirljivu porodičnu fotografiju. Naime, ona je pokazala kako su sa njima to veče spavali njihovi kučići, pa je u opisu napisala:

„Kaže sinoć Darko ‘Neka spavaju sa nama, ne smetaju nam’ „, istakla je ona.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Podsetimo se, pevač se nedavno pronašao u centru porodične drame i to upravo zbog svoje majke, kao i njenog dečka koji je tvrdio da je stupio u brak sa Darkovom majkom, što je pevač demantovao, pa objavio da će sa njim o toj situaciji popričati u četiri oka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz