Pretraži

„OKO SITNICA SE POSVAĐAMO“: Grujićeva o nesuglasicama sa Gobeljom, otkrila i da li mu proverava telefon

Showbiz
0
Photo: Instagram/gobeljamg7

Katarina je više puta do sada isticala koliko se ona i Marko slažu, te da je njihova tajna isključivo u razumevanju i poštovanju.Međutim, s obzirom na to da su pre dve godine postali i roditelji ćerkice Katje, Grujićeva smatra da će u budućnosti imati nesuglasice zbog različitog vaspitanja naslednice.

  • Marko je popustljiviji prema Katji. Ja sam za striktnu disciplinu i vaspitanje. Ona je tatina mezimica i mislim da ćemo u budućnosti imati jako veliki problem oko vaspitanja. Kada ja nešto ne dozvolim, ona će otići kod njega plačući, a on će da dozvoli. Tada će biti šou – kroz smeh kaže Katarina.

Kako kaže, nije ljubomorna supruga jer je svesna da se udala za jednog od najpoželjnijih i najzgodnijih fudbalera.

Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

 

  • On zna koga je oženio, ja znam za koga sam se udala. Znam da i njega gledaju i te kako, a da li mene gledaju, ne znam jer ne primećujem – kaže pevačica i otkriva da je ranije imala naviku da baci pogled na Markov telefon i vidi šta se tamo nalazi.

Ne proveravam Marku telefon, to sam možda ranije radila, sad definitivno ne. Verujem Marku i on meni. Ukoliko neko želi da vas prevari, on će to uraditi ako ode do prodavnice da kupi nešto. Znam da je zgodan i poželjan – kaže Grujićeva koja ne krije da imaju sitnih nesuglasica.

  • Oko sitnica se posvađamo, njegova narav i moja malo burnija kada se poklope i eksplodiraju – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz