Pretraži

ŽENE SU SE UVEK SUPROTSTAVLJALE JEDNA DRUGOJ: Blejk Lajvli uputila javnu poruku Bijonse i Tejlor Svift, pa prikupila MILIONE lajkova (FOTO)

Showbiz
0
blejk lajvli
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli prošlog četvrtka prisustvovala je premijeri filma „Renaissance“ u Londonu, pa je podelila fotografije sa tog događaja, a opis koji je stavila je bio poruka svim ženama.

Prošlog četvrtka održana je premijera filma „Renaissance“ u Londonu, a u pitanju je ostavrenje koje se bavi životom muzičke dive Bijonse. Priča filma prati senzacionalne koncerte Bijonse, od otvaranja u Stokholmu, do finala u Kanzas Sitiju. Ovo ostavrenje je svakako veliki korak za ovu muzičku divu, a premijeri u Londonu su prisustvovale brojne poznat ličnosti.

Ovom događaju prisustvovala je i slavna glumica Blejk Lajvli. Ona je nakon premijere objavila slike sa ovog događaja, pa je tu priliku iskoristila da napiše nešto o planetarnom uspehu dve zvezde, Bijonse i Tejlor Svift.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

– Žene su se uvek suprotstavljale jedna drugoj – napisala je ona na Instagramu ispod slika sa Bijonse i Svift, i dodala da je tek u odrasloj dobi shvatila da je normalno da žene “podižu jedna drugu do najvećeg potencijala”.

Foto: Instagram printscreen/blakelively

– Većina mojih najboljih prijateljica su žene koje bi mi bile ‘upakovane’ kao pretnje ili konkurencija. Naš posao je da pokažemo mlađim generacijama moć u usklađivanju, a ne moć podele – nastavlja Blejk i u priču uključuje Svift, najveću muzičku zvezdu današnjice.

– Bijonse, Tejlor, nijedna od vas ne mora da bude ugrožena zbog mene kao pop zvezde. Ima mesta za sve nas! – našalila se Blejk i nasmejala milione pratilaca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz