Pretraži

„BIO SAM U ISKUŠENJU DA LI MOGU DA PODNESEM TOLIKI PRITISAK“: Henny otkrio kada izlazi „Magla“

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ hennypijem

U pitaju je duet pod nazivom "Magla", koji publika nestrpljivo iščekuje da čuje, nakon što su publici tizerom zagolicali maštu i prikazali deo atmosfere.

  • Želim svima dobro jutro, nisam spavao uopšte, oka nisam sklopio. Snimaili smo spot za "Maglu" pre dva dana, ali ne znam tačno kad će izaći pesma, zato što se čeka montaža – naveo je Henny i zahvalio se svojim obožavaocima:
Screenshot: Instagram/hennypijem

Screenshot: Instagram/hennypijem

 

  • Hvala svima što su toliko dugo čekali na moju sledeću pesmu, pogotovo ovu. Bog me stavio u iskušenje i rekao "Henny, hoćeš takav hit da imaš? Okej, hajde da testiramo tvoje mogućnosti, da vidimo da li možeš da izdržiš toliki pritisak" – rekao je on u videu koji je postavio na Instagram-u.

Kako je Henny u tom trenutku bio u kolima i vozio je, desila se mala nezgoda da je udario ivičnjak, na šta je rekao:

  • Eto, ponovo sam na iskušenju. Bog me stalno iskušava. Ja ako ne poginem do izbacivanja pesme, ne znam – našalio se on.


Podsećamo, Henny je krajem prethodne godine govorio da je pesma "Magla" najbolja koju je napravio.

– Ovo je najbolja pesma koju sam ikad napravio! Iskren da budem, stoji mi u kompu već dve godine i dalje se svaki put smrznem kad je čujem. Konačno će ova pesma ugledati svetlost dana u saradnji sa najtalentovanijom i najlepšom Editom! Zar nije ovaj duet sve što treba našoj sceni…zar nije vreme za sneg? Magla je vec tu – poručio je Stojković tada u opisu tizera, a nakon toga su usledili brojni komentari podrške. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz