Pretraži

„VOLIM I MOMKE I DEVOJKE, OSTAVITE ME NA MIRU“: Bili Ajliš nakon šokantnog priznanja izgubila veliki broj FANOVA, pa oštro prokomentarisala sve

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/billieeilish

Poznata pevačica Bili Ajliš nedavno je progovorila o svojoj seksualnosti, priznavši da oseća privlačnost prema ženama, a sada se zbog toga našla u žiži svetskih medija. 

Poznata pevačica Bili Ajliš privukla je veliku pažnju kada je prošlog meseca za magazin Variety otkirla da je privlače žene, ali da je i malo i zaplašena njihovom pojavom.

– Imam duboke veze sa ženama u svom životu, kao i prijateljima i porodicom. Fizički me privlače, ali sam takođe tako zaplašena njima i njihovom lepotom i njihovim prisustvom – izjavila je, i dodala:

– Nikada se nisam osećala kao žena, da budem iskrena prema sebi. Nikada se nisam osećala poželjnom. Moram da ubedim sebe da sam kao – lepa devojka. Ja se identifikujem kao ‘ona’ i slične stvari, ali se nikada nisam osećala kao devojka  – priznala je tada pevačica, pa je ostala šokirana jer je to privuklo toliko pažnje.

– Nisam ni bila svesna da je to bio ‘izlazak iz ormara’. Mislila sam da je očito – objasnila je tada za Variety, a pevačica je sada ponovo rešila da progovori o toj temi, osvrnuvši se na izjavu da se plaši žena.

– Još uvek se bojim žena – našalila se te zatim objasnila kako inače ne veruje baš u ‘izlaske iz ormara’.

– Zašto ne možemo samo postojati? Ja sam takva već jako dugo, samo nisam pričala o tome. Valjda ljudi nisu znali, ali drago mi je što sada znaju – zaključila je.

Međutim, ubrzo nakon ovih izjava, Bili je rešila da se ponovo oglasi povodom svoje seksualnosti i zainteresovanosti medija za ovu temu.

BILI AJLIŠ
Photo: Instagram/billieeilish

Uprkos njenoj opuštenosti na crvenom tepihu kada je govorila o tome, njena objava na Instagramu sada je bila nešto oštrija i sarkastičnija.

– Zahvaljujem im se na nagradi i to što su govorili o mojoj seksualnosti na crvenom tepihu, umesto da razgovaramo o bilo čemu što je važnije.

– Volim i momke i devojke, ostavite me na miru – a i koga briga ko mi se sviđa – napisala je Ajliš na svom profilu.

Ova Bilina izjava predsatvlja kontradiktornost u odnosu na ono što je izjavila na crvenom tepihu pa se mnogi pitaju šta je razlog te promene. Neki su došli do zaključka da nje do ove objave na Instagramu došlo iz razloga što je pevačica za samo nekoliko dana izgubila 100.000 pratilaca, i taj pad je krenuo odmah nakon što je izjavila da je privlače žene.

Mnogi fanovi su ostali da se pitaju da li su ove dve stavri povezane!?

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz