Pretraži

„Bila sam trudna sa Vladimirom Volkovim“: Potresna ispovest Sandre Afrike, pevačica u suzama progovorila o najbolnijim životnim udarcima

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Sandra Afrika progovorila je o svom odrastanju,  odnosu sa roditeljima, ali  ljubavi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, pa potresnom izjavom rastužila sve.

Sandra je svoju karijeru započela još sa 17 godina kao plesačica za poznate pevače, a ubrzo je i sama poželela da se oproba u pevačkim vodama, što nije naišlo na odobrenje njene porodice.

Iako sada iza sebe ima karijeru dugu gotovo dve decenije i važi za jednu od najangažovanijih pevačica, te mnoge očarava svojim izgledom, stvari u njenom životu nisu oduvek tekle glatko.

Naime, pevačica neretko priča o svom privatnom životu, međutim novim detaljima iz svog života koje je otkrila u jednom podkastu ona je sve ostavila bez teksta.

Naime, pričajući o svom odrastanju ona je progovorila odnosu sa roditeljima, pa priznala kroz šta je kao mala prolazila.

„Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo“, rekla je na ivici suza Sandra Afrika za „Informer“.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo priznanje je potreslo mnoge, a na pitanje da li se viđa sa ocem ona je rekla:

„Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo“, rekla je ona, pa dodala:

„Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to“.

Sandra je ovom prilikom otvorila dušu i o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila trudna sa sportistom.

– Posle veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina – kazala je Afrika u podkastu, priznajući da je trebalo u da se venčaju.

– Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u „bez veze“ – kazala je Afrika koja je ovom prilikom priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali:

  • Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je – ispričala je Sandra.

Inače, pevačica koja danas pleni samopouzdanjem je nedavno takođe pričala o svom privatnom životu, prisetila se svojih karijernih početaka, pa priznala kako je na početku imala manjak samopouzdanja.

„Bukvalno nisam imala ni malo samopouzdanja. Počela sam jako mlada i mislim da je to i zbog toga, sticala sam ga vremenom kako sam odrastala. Dosta me je i ovaj posao ojačao. Sve sam primala k’ srcu srcu šta god da mi neko kaže, umelo je da me povredi. Dosta sam imala Mikišu koji me je gurao napred bili smo i poslovni i ljubavni partneri, ali nikada u tom odnosu nije isticao sebe. To se često dešava kada se prepliću ljubav i posao da ima tu takmičenja, ali to ne sme da bude i ja sam imala tu sreću. On je mene gurao, imala sam vetar u leđa i zato je to tako danas“, priznala je ona tom prilikom za „Grand“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz