Pretraži

„NISAM IMALA SAMOPUZDANJA“: Sandra Afrika iskreno o početku karijere, pa priznala koji bivši dečko joj je bio najveća podrška

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Poznata pevačica Sandra Afrika progovorila je o početku svoje karijere, ali i odnosu sa tadašnjim dečkom i menadžerom.

Sandra je svoju karijeru započela još sa 17 godina kao plesačica za poznate pevače, a ubrzo je i sama poželela da se oproba u pevačkim vodama, što nije naišlo na odobrenje njene porodice.

Iako sada iza sebe ima karijeru dugu gotovo dve decenije i važi za jednu od najangažovanijih pevačica, te mnoge očarava svojim izgledom, situacija nije uvek bila ovakva.

Naime, Sandra je sada otkrila da joj je na samom početku samopuzdanja manjkalo, kao i da je najveću podršku tada imala od svog dečka i menadžera Mikiše.

„Bukvalno nisam imala ni malo samopouzdanja. Počela sam jako mlada i mislim da je to i zbog toga, sticala sam ga vremenom kako sam odrastala. Dosta me je i ovaj posao ojačao. Sve sam primala k’ srcu srcu šta god da mi neko kaže, umelo je da me povredi. Dosta sam imala Mikišu koji me je gurao napred bili smo i poslovni i ljubavni partneri, ali nikada u tom odnosu nije isticao sebe. To se često dešava kada se prepliću ljubav i posao da ima tu takmičenja, ali to ne sme da bude i ja sam imala tu sreću. On je mene gurao, imala sam vetar u leđa i zato je to tako danas“, priznala je ona, prenosi „Grand“.

Sandra je istakla da joj je Mikiša na početku bio i mama i tata, s obzirom na to da njena profesija nije naišla na razumevanje njenih roditelja.

„Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je bukvalno bio i mama i tata i sve. Tada je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osećala da moji nisu prisutni, ne zameram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lepo je da čuvaju neku intimu njihovu.

Poznato je da su nakon prekida veze ona i Mikiša ostali u dobrim odnosima, te da i dan danas rado sarađuju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz