Pretraži

„BILA SAM NA IVICI DA POSTANEM ALKOHOLIČAR“: Adel šokirala priznanjem, pa otkrila sve o problemima sa kojima se suočavala

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Poznata pevačica je tokom vikenda gostovala u Las Vegasu i tom prilikom otkrila detalj iz života koji je iznenadio sve.

Čuvena britanska pevačica i tekstopisac i jedna od pevačica sa najautentičnijim glasom na svetskoj muzičkoj sceni, Adel , otkako se pojavila na muzičkoj sceni sve oduševljava svojim prelepim glasom i pesmama.

Adel je u proteklom periodu privlačila veliku pažnju javnosti fotografijama na kojima se vidi da je drastično promenila izgled nakon što je izgubila čak 45 kilograma, uprkos tome što je prethodno često navodila da ne želi da menja svoj izgled, te da uživa u „višku“ kilograma iako je zbog toga često bila kritikovana.

– Ne želim da budem mršava, to mi nije cilj. Želim da ostanem ovakva, meni je lepo. Muzika je napravljena za uši, ne za oči – navodila je pevačica, koja je sada neprepoznatljiva u odnosu na period sa početka njene karijere.

Ipak, iako važi za jednu od omiljenih pevačica širom sveta, Adel je nedavno šokirala javnost kada je iznela pojedine detalje koje je malo ko znao.

Naime, internetom su nekoliko puta kružile fotografije na kojima je pevačica snimljena u alkoholisanom stanju, a sada je rešila da progovori o problemu koji je ranije imala sa alkoholom.

Pevačica je priznala da je tokom svojih dvadesetih često posezala za alkoholom, zbog čega je bila na granici da postane alkoholičar, a iako sada ne pije, ona je ovom prilikom priznala da joj nedostaje alkohol.

Photo: Instagram/adele

– Prestala sam da pijem pre možda tri i po meseca. Dosadno. Mislim, bila sam bukvalno granični alkoholičar tokom većeg dela dvadesetih, ali mi to toliko nedostaje. Izbacila sam i kofein – rekla je pevačica.

U razgovoru sa fanom, koji se uključio u emisiju i priznao da pije po ceo dan, poručila mu je:

– Uživaj u svom kiselom viskiju. Veoma sam veoma ljubomorna – rekla je Adel koja je otkrila da je jednom prilikom tokom lokdauna 2020. popila čak četiri flaše vina pre ručka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz