Pretraži

Bikovićev kombinezon iz ,,Južnog vetra“ prodat za 4.100 evra

Showbiz
0
Photo: IMDb

Pre nekoliko dana Miloš Avramović i ekipa pomenutog filma obavestili su fanove, ali i čitavu javnost da je Marašev kombinezon na aukciji kako bi se pomoglo malom Gavrilu i kako bi on dobio lečenje koje zaslužuje. 



Licitacija je trajala samo četiri dana, dok Mozzart nije uzeo učešće u humanitarnoj licitaciji ekipe „Južnog vetra“ i izneo najveću ponudu za odelo koje je nosio Miloš Biković u filmu. Kombinezon glavnog lika Maraša prodat je za 4.100 evra, a iznos će biti uplaćen za lečenje Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

– Završena je još jedna humanitarna licitacija! Marašev kombinezon odlazi u ruke ekipe Mozzart. Hvala ljudi! Hvala i ostalima koji su učestvovali i time doprineli da skupimo ovoliki novac – iskidali ste! Međutim, suma koja je potreba za Gavriliovo lečenje je prilično velika – zato ajmo svi 973 na 3030 da pokažemo koliko jako duva Južni vetar – poručili su sa zvaničnog Instagram naloga  Južnog vetra. 

Podsećamo, ovo nije jedina stvar koja se našla pre ovog kombinezona na aukciji. Do sada su na aukciji prodate Baćina i Maraševa jakna, ali i Lazareva Lada. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz