Pretraži

BIJONSE NA SUDU: Proglasila ćerku kulturnom ikonom, pa dobila tužbu zbog njenog imena (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/beyonce

Bijonse već nekoliko godina vodi pravnu bitku zbog imena Blu Ajvi koje je dala ćerki, a nedavno su u javnost isplivali pravni dokumenti u kojima se navodi da je Bijonse svoju ćerku proglasila "kulturnom ikonom" i želi da zaštiti njeno ime.

——————– Sponsored ——————–

Naime, Bijonse je u sporu sa Vendi Morales, vlasnicom kompanije za organizaciju venčanja "Blu Ajvi" koju je otvorila pre nego što se devojčica rodila.



Pevačica je još 2012. godine odlučila da zaštiti ime svoje ćerke, ali joj se na putu našla ova kompanija. Zatim je Bijonse pokušala da zaštiti ime Blu Ajvi Karter.

  • Moralesine tvrdnje da će klijenti mešati posao za planiranje venčanja i Blu Ajvi Karter, ćerku dvoje najpoznatijih izvođača na svetu, su neozbiljne i treba ih u potpunosti odbaciti – tvrdi pevačica u sudskim zapisima koje su objavili američki mediji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 19, 2018 at 10:21pm PDT

Ona je dodala i da reč Kartet u nazivu odvaja njenu ćerku od kompanije za planiranje venčanja, a Bijonse pod tim imenom želi da izbaci liniju odeće, proizvode za negu kose i još mnogo toga.

  • Blu Ajvi Karter je kulturna ikona koja je bila proglašena "mini modnom zvezdom" i godinama je slave zbog njenih modnih izdanja. Njen život i aktivnosti su popraćeni u medijima – piše u dokumentima.

Tokom parnice, Vendi je Bijonse optužila za prevaru, dok je pevačica organizatorku venčanaja optužila da želi da profitira na račun imena njene ćerke, a za to je kao dokaz priložila ranije intervjue u kojima Vendi govori da joj je posao krenuo otkako se rodila Blu Ajvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁🇺🇸

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 29, 2017 at 11:43pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz