Pretraži

Austrijska evrovizijska predstavnica za IDJTV progovorila o Teya Dori, pa iznela detalje saradnje sa proslavljenim srpskim stilistom

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Ovogodišnja predstavnica Austrije na Evroviziji Kalin, našla se na kraćoj turneji u sklopu promocije svoje pesme pred takmičenje u Malmeu, te je ekskluzivno za IDJ kamere otkrila šta je to povezuje sa Srbijom, kao i šta misli o našoj predstavnici.

Takmičenje u Malmeu polako se približava, te se takmičari ozbiljno zahuktavaju i privode pripreme svojih numera i nastupa kraju.

Srpska predstavnica Teya Dora je pre dva dana otputovala u Malme sa svojim timom, a pre samo nekoliko dana našu prestonicu je posetila austrijska predstavnica Kalin u sklopu promovisanja svoje numere po Evropi, te je ona za IDJ kamere otkrila kako su evrovizijski fanovi reagovali na njenu pojavu i pesmu.

Foto: IDJTV

„Oni su neverovatni. Ja sam ih ranije upoznala, jer sam već bila deo Evrovozije. Poznajem ih i znam da su najbolji fanovi, najbolja zajednica, jer su tako puni podrške i svi žele isto. Svi žele ljubav, ujedinjeni su preko muzike, već sam videla da će biti divni ljudi, ali sada kada sam ih upoznala kao artist koji predstavlja svoju zemlju oduševljena sam“, rekla je Kalin, pa se osvrnula i na Teya Doru i njenu pesmu „Ramonda“.

„Definitivno sam čula ‘Ramondu’. Veoma mi se sviđa, čini mi se da ove godine nema mnogo balada zbog čega se one jako ističu i ono što mi se svidelo u pesmi je što pravi posebnu atmosferu, kao da gledam neki film. Možete da čujete tu tišinu jer je njen glas ranjiv i nežan na početku, a onda se nadograđuje. Pesma vas uvlači u poseban trenutak i želiš da budeš deo toga. Radujem se da vidim kako će to izgledati na sceni“, istakla je ona uz niz pohvala.

Ono što je zanimljivo jeste da se Kalin nije slučajno našla u Beogradu. Mladoj pevačici i profesionalnoj plesačici, sve stajlinge i kostime za pojavljivanja i nastup na Evroviziji radi jedan od naših najpoznatijih stilista Stefan Orlić, pa je ona sada otkrila nešto više o njihovom odnosu.

„Moj stilista Stefan Orlić me je povezao i zato sam danas ovde, uživam u vašem prelepom gradu i radim zajedno sa njim. On kreira sve stajlinge koje nosim za konferencije, kao i ovo što je na meni. On, takođe, dizajnira moj autfit za nastup na Evroviziji. Sećam se da sam videla autfit hrvatske pevačice Albine kada se takmičila na Evroviziji i da sam pomislila ‘Wow, ko je radio ovaj stajling’, istražila sam ga i sačuvala njegovo ime. To je bilo pre tri godine i sada kada sam izabrana da se takmičim na Evroviziji rekla sam okej i znala sam tačno koga ću pozvati. Odmah smo kliknuli i naše energije su se poklopile, zaista mi je drago što je u mom timu“, ispričala je Kalin kroz osmeh.

Foto: IDJTV

Kako će izgledati njen autfit, kao i da li planira nastavak saradnje sa Stefanom Orlićem, kao i druge najsvežije novosti iz showbizz-a pogledajte u najnovijem izdanju IDJHot-a kod voditeljke Danice Nikolić.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz