Pretraži

Antonela jednom fotografijom otkrila sve o odnosu sa Mesijem: Nakon spekulacija o varnicama između njega i novinarke, supruga mu OVAKO čestitala rođendan

Showbiz
0
MESI
Foto: Instagram printscreen/leomessi

Jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice Lajonel Mesi proslavio je juče svoj 37. rođendan, a njegova supruga Antonela mu je posebnom fotografijom čestitala ovaj veliki dan.

Mesi i Antonela Rokuzo, danas njegova supruga, upoznali su se kao deca u njihovom rodnom gradu Rosario u Argentini.

Premda su se razdvojili kada je Mesi imao 12 godina, nakon njegovog odlaska iz Argentine, kako bi se pridružio fudbalskom timu Barselone, njihova veza je ipak bila veoma čvrsta i nakon nekoliko godina oni su se ponovo povezali i stupili u ljubavni odnos koji traje i dan danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)


Svoj brak, njih dvoje su krunisali sa tri sina Tiagom, Mateom i Cirom, kojima se trude da posvete maksimalnu pažnju.

Antonela se čak povukla iz modelinga kako bi se posvetila porodice, a Mesi neprestano ističe koliko je vezan za svoje najmilije. Upravo u ovom stilu je bila i fotografija kojom je Antonela čestitala rođendan poznatom fudbaleru.

Naime, Mesi je juče proslavio svoj 37. rođendan, a ona je tom prilikom objavila porodičnu fotografiju, na kojoj njih dvoje poziraju sa svojim naslednicima, a u opisu objave je napisala:

“Srećan rođendan, ljubavi. Volim te beskrajno.”

Foto: Instagram printscreen/antonelaroccuzzo

Fotografija je brzo pokupila više od dva miliona lajkova, a stotine fanova pridružile su se čestitkama u komentarima.

Podsetimo, premda ovaj par deluje kao najsrećniji na svetu, ipak su i oni imali određenih padova, a pre dva meseca u javnosti je osvanula vest kako su se pojavile varnice između poznatog fudbalera i novinarke Sofije Martinez, te kako te ovaj odnos preti da uništi brak slavnog fudbalera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz