Pretraži

ANA SEVIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA KATARINOM LAZIĆ: Pevačica napravila neočekivan korak! (FOTO)

Showbiz
0
ana sević
Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Poznata pevačica Ana Sević jednom slikom na Instagramu pokazala je u kakvom je odnosu sa suprugom Darka Lazića, Kristinom Lazić.

Ana Sević je svojevermeno bila u braku sa poznatim pevačem Darkom Lazićem, sa kojim je ima ćerku Lorenu, a nakon nje dobila je ćerku Senu i sina Simeona, sa suprugom Danielom Nedeljkovićem. Darko i Ana, iako su se razveli, ostali su u dobrim odnosima, pa je tako Ana čak bila gost na Darkovoj svadbi koja se održala krajem avgusta prethodne godine.

Darko se, naime, u avgustu prošle godine oženio sa Katarinom Lazić, sa kojom je i ranije bio u vezi. Njih dvoje od tada uživaju u svom braku, i svakodnevno sa svojim fanovima dele momente iz svog privatnog života. On uživaju u svojoj ljubavi, a Katarina je nedavno pokrenula svoju liniju trenerki. U ovome su je podržali mnogo, a sada se na tom spisku pronašla i Ana.

Naime, Ana je na svom Instagram profilu postavila sliku svog sina i to u trenerci koju je dizajnirala Katarina.

– Ovaj moderni mladić nosi prelepu trenerku! – napisala je ona u opisu gde je i označila Katarinin profil.

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Darko inače jako voli da provodi vreme sa svojom ćerkom Lorenom, koja je takođe savršeno prihvatila njegovu novu suprugu. On se jednom prilikom na svom Instagram profilu pohvalio telentom svoje ćerke koja trenira folklor, a nedavno je prisustvovao jednom njenom koncertu, gde je slikao svoju ćerku i napisao „ponos moj“. On je na toj fotografiji tada označio i svoju bivšu suprugu, Anu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz