Pretraži

Ana Sević sa mužem bodrila Srbiju na stadionu u Nemačkoj: Voditeljka navijala za naše fudbalere, pa im uputila poruku podrške (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i voditeljka Ana Sević zajedno sa svojim suprugom Danielom Nedeljkovićem je juče bodrila Srbiju na utakmici protiv Engleske, a utiske sa meča je podelila putem Instagram profila, gde je našim fudbalerima uputila reči podrške.

Ana Sević još od 2018. godine uživa u ljubavi sa biznismenom Danielom Nedeljković. Njihovu sreću je upotpunilo dvoje dece, dečak i devojčica sa kojima roditelji provode svaki slobodan trenutak.

Iako nije često govorila o ovom odnosu u javnosti, Ana se sa suprugom neretko pojavljivala na mnogim događajima, a tako je bilo i na utakmici na kojoj su se u Nemačkoj sukobile Srbija i Engleska. Nažalost, Srbija je izgubila utakmicu od Engleske rezultatom 1:0, međutim Ana i njen muž su bodrili naše fudbalere do samoga kraja.

Ona je na svom profilu podelila i fotografiju sa ovog događaja, na kojoj se vide ona i Daniel kako drže visoko podignutu srpsku zastavu.

Podrška uvek! Mi smo ponosni, a pravićemo se da se prvo poluvreme nije ni desilo. U drugom je veoma malo falilo… Idemo dalje“, napisala je ona na svom Instagram nalogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Podsetimo se, Ana i Daniel, koji neretko dele momente iz svog privatnog života, nedavno su se priuštili sebi velelepnu vilu u jednom poznatom beogradskom naselju. Oni već nekoliko meseci unazad rade na sređivanju porodičnog doma, a nedavno je voditeljka oduševila sve kadrovima u kojima je prikazala neke detalje iz vile.

Tom prilikom je sve oduševila elegancija i stil koji se može videti u svakom delu njihove kuće, pa i u kupatilu koje je kompletno u sivo-belom mermeru, dok su detalji u elegantnoj bronzano-zlatnoj boji. Samo mali detalj iz njenog doma privukao je veliku pažnju pratilaca koji se pitaju kako li izgleda ostatak njihove nove vile.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz