Pretraži

Da li je poznata pevačica deo kulta?! Bivši partner izneo zastrašujuće optužbe na račun američke zvezde, traži starateljstvo nad njihovom ćerkom

Showbiz
0
Credit: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Bivši partner američke pevačice Kejlani, Jang-Vajt, traži puno starateljstvo nad njihovom petogodišnjom ćerkom, Adejom Nomi navodeći da je njegova bivša partnerka deo kulta.

Prema dokumentima do kojih je došao People u ponedeljak, 5. avgusta, Jang-Vajt je podneo zahtev za puno pravno starateljstvo nad Adejom— kao i zahtev za alimentaciju — na sudu u Los Anđelesu 24. jula, tvrdeći da je njegova bivša uključena u kult.

„Adeja je rođena putem kućnog porođaja koji je organizovala grupa koju bih opisao kao kult kojem Kejlani pripada,“ navodi Jang-Vajt u tužbi, dodajući da, zbog toga što je „Adeja rođena kod kuće, a ne u konvencionalnom okruženju poput bolnice,“ njegovo ime nije navedeno na njenom rodnom listu.

U dokumentima, Jang-Vajt tvrdi da kult u kojem je Kejlani ima potpunu kontrolu nad životom pevačice i „kada je reč o vaspitanju“ njihove ćerke.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Us Weekly, i Kejlani i Jang-Vajt moraju učestvovati u sudski naređenom posredovanju kako bi razgovarali o svom sporazumu o starateljstvu.

Jang-Vajt tvrdi da je vođa kulta, čije ime nije navedeno u dokumentima, sa „brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje“ žena i devojaka, ubedio Kejlani da je on kao otac pretnja njihovoj ćerki, zbog čega su prekinuli kontakt na nekoliko meseci.

On je takođe podneo peticiju za „utvrđivanje njegovog roditeljskog odnosa“ sa Adejom, dodajući da je od njenog rođenja tražio da njegovo ime bude uključeno u njen rodni list. Pored toga, tvrdi da mu Kejlani ne daje pristup Adejinom broju socijalnog osiguranja, zbog čega sumnja da ga ona uopšte ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kehlani (@kehlani)

Sudski dokumenti, prema Billboardu, takođe tvrde da su, kada je otac pokušao da preuzme svoju ćerku u prošlosti, njega „fizički zadržali i pretili mu“ oni koje je identifikovao kao članove kulta.

„Dok Kejlani ide na turneje, naša ćerka je pod brigom drugih članova kulta, Adeja spava u krevetu i kupa se sa drugim odraslim članovima kulta, i često je sama u sobi sa nekim od tih ljudi,“ stoji u sudskim dokumentima.

Jang-Vajt je zaključio svoju tužbu dodatnim zahtevima da Kejlani bude podvrgnuta psihološkoj evaluaciji i traži puno starateljstvo nad Adejom zbog „zauzetog rasporeda“ pevačice i njenog „odnosa sa kultom u kojem su uključeni.“

Nekadašnji par se zabavljao od 2018. do 2019. godine. Kejlani je rodila Adeju kod kuće u martu 2019. „Ovog vikenda naš anđeo je stigla na zemlju savršeno zdrava i puna čuda,“ napisali su putem X-a u to vreme. „Neposredan kućni porođaj je bio neizreciv. Uzeli smo vreme da budemo porodica i da se oporavimo. Hvala svima koji su nam poslali ljubav i podršku na njenom putu na zemlji!“

Kejlani je takođe napomenula u postu da je „počašćena“ što je imala Jang-Vajta uz sebe, a opisala ga je kao „neverovatnog partnera kojem verujem svojim telom i životom.“ Pevačica je dodala da je on „jedini muškarac na svetu kojem veruje.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz