Pretraži

„MAJKA JE DOBILA OTKAZ I ŽRTVOVALA JE SVE ZBOG MENE“: Aleksandra Prijović se otvorila na koncertu u Zagrebu, pa izjavom rasplakala sve!

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović se na trećem koncertu koji je održala u Zagebu otvorila publici i održala govor koji je rasplakao mnoge.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović, nakon velikog broja koncerata na kojima je izdominirala u Srbiji i Bosni, održala je i tri koncerta u Zagrebu. Pevačica je i u ovom gradu privukla veliku pažnju publike i fanova, a na trećem koncertu gost joj je bila njena koleginica Tea Tairović,

Pored njene gošće ono što je privuklo veliku pažnju jeste govor koji je Aleksandra održala. Ona se u potpunosti otvorila fanovima, pa otkrila kako se njena majka žrtvovala za nju.

Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

– Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje – ispričala je Aleksandra.

Ove reči rasplakale su veliki deo publike, kao i Aleksandrinu gošću.

Nakon ovih emotivnih reči, Aleksandra Prijović nastavila je sa spektakularnim nastupom, koji ni ovog puta nikoga nije ostavio ravnodušnim, a prisutni su koncert napustili prepuni pozitivnih utisaka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz