Pretraži

„Ako je san neka me neko uštine“: Marija Mikić ostvarila saradnju sa proslavljenim kompozitorom, pevačici se ispunila velika želja

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Marija Mikić radi na novom projektu i to sa neprevaziđenim kompozitorom Tončijem Huljićem.

Marija Mikić proslavila se obradom pesme „Rano“ koju je radio upravo Tonči Huljić za pevačicu Minae. Nakon toga, njena karijera nastavila se uzlaznom putanjom i pevačica iza sebe ima milionske preglede i brojne hitove.

Marija već neko vreme radi na novoj muzici i priprema dugoočekivani album, a nedavno je otputovala u Zagreb posebnim povodom. Nju je naime kontaktirao kompozitor Tonči Huljić sa željom da ostvare saradnju. Iako već dugi niz godina ne radi pesme za druge, on je za Mariju napravio izuzetak i uradio joj pesmu.

Pevačica je svoje uzbuđenje podelila na društvenim mrežama i otkrila kako ju je Tonči kontaktirao.

„I eto tako… Odrasteš slušajući muziku koju je ovaj čovek pravio, formiraš svoj pravac i ljubav prema muzici uz njegove melodije, maštaš da ćeš nekada ti i otpevati neku njegovu pesmu. Prvi put mi je njegova melodija i pesma promenila život kada smo snimili pesmu „Rano“ u novom odelu“, napisala je ona, a potom iznela detalje njihove nove saradnje.

„Ovaj put je drugačije. Kada je usledio poziv od Tončija Huljića nisam znala kako da se javim na telefon. Ako je san, neka me neko uštine. Danas smo snimili pesmu koja će biti nešto posebno. Hvala Vam što ste mi ukazali poverenje da pevam i iznesem Vašu muziku i što ste mi ostvarili san koji sam mislila da će ostati nedosanjan. Ne znam ja kako da opišem ovaj osećaj! Mala Maro, budi ponosna“, dodala je Marija uz sliku sa kompozitorom iz studija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Njoj je društvo u Zagrebu pravio suprug, Jovan Pantić, od koga se ne razdvaja i koji joj pruža najveću podršku u karijeri.

Podsetimo, Marija je nedavno progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla i bolesti sa kojom se izborila kako bi danas mogla da uživa u ulozi majke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz