Pretraži

Otvoreno o najbolnijim trenucima i gubitku bebe: Marija Mikić progovorila o teškom periodu

Showbiz
0
marija mikić
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Poznata pevačica Marija Mikić otvorila se za medije, pa progovorila o teškim momentima kroz koje je prošla pre nego što je postala majka.

U julu prethodne godine poznata pevačica Marija Mikić je rekla „Da“ i stupila u brak sa svojim izabranikom, biznismenom Jovanom. O njihovom venčanju i Marijinoj venačnici koja je stigla specijalno za nju iz Dubaija, dugo se pričalo, naročito jer su ceremoniju dve godine odlagali zbog nepredviđenih okolnosti.

Ono što je takođe poznato jeste da je par u razmaku od godinu dana dobio dvoje dece, ćerku i sina, kao i to da Jovan ima sina iz prvog braka, ali sada je Marija progovorila o teškim momentima kroz koje je prošla pre nego što se ostvarila u ulozi majke.

– Pre Đurđe imala sam trombofiliju zbog koje sam tri puta gubila bebe. Nakon što sam otkrila da je imam drugarica me je ubedila da o tome pričam javno. Mogo devojaka se nakon moje priče testiralo i rešilo problem nakon čega su ostale trudne – otkrila je pevačica za Informer.

Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Nakon što je dobila prvo dete ona je samo nekoliko nedelja kasnije saznala da je opet trudna.

– Bila sam potpuno sama, osam meseci, odnosno sa Jovanom, bukvalno sam svaki dan zvala mamu i pitala da li može ranije da izađe sa posla i pomogne mi oko dece. To je bio jako naporan period i mislim da me tek sad stiže umor. Sada kada sam dobila pomoć od jedne žene shvatam koliko smo mi to dobro izgurali – istakla je pevačica pa priznala da priželjkuje i treće dete.

– Daće Bog! Za mene su deca najveći blagoslovi potpuno su mi promenila pogled na svet. Daju mi snagu da se borim i kad nemam energije. Treće će biti sigurno, ali ne sada jer sam na ivici snage – priznala je ona za „Informer“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz