Pretraži

Adel otkazala koncert dan pred nastup, fanovi izgubili stotine dolara

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ adel

Ona je fanovima kroz suze objasnila da neće biti moguće da se predstojeći nastupi održe jer je pola njenog tima zaraženo koronavirusom.

 – Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da sve uradimo na vreme. I da to bude dovoljno dobro za vas. Ali bili smo apsolutno uništeni kašnjenjima u isporuci i kovidom. Polovina mog tima je obolela od kovida. I bilo je nemoguće završiti šou – izjavila je Adel u video snimku koji je objavila na svom Instagram profilu.

Screenshot: Instagram/adele

Screenshot: Instagram/adele

 

Adel je obećala da će pomeriti termin i da će realizovati koncerte u skladu sa svojim standardima.

Međutim, iako pojedinifanovi imaju razumevanja, mnogo je više onih koje je ova odluka razbesnela, jer je, kako kažu, "čekala poslednji momenat" da objavi bitnu stvar, zbog koje su izgubili na stotine dolara.

Karte su iznosile od 85 dolara do 685 dolara. Bilo je i karata od 12.000 dolara, a predviđalo se da će Adel zaraditi više od 650.000 dolara po nastupu. Međutim, s obzirom na to da su rasprodate još u prvih nekoliko dana, masovno je krenula  internet preprodaja po grupama na Fejsbuku, a pojedine su rodate i po duplo višoj ceni.



Pojedini fanovi su čak pisali pevačici da očekuju da dobiju povraćaj novca.

Podsećamo, nešto slično se desilo i kada je Adel otkazala u poslednjem trenutku svoje koncerte na Vebliju u Londonu, i posle toga četiri godine nije nastupala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz