Pretraži

SELENA GOMEZ SE POVLAČI SA MUZIČKE SCENE: Pevačica otkrila čime će se baviti u budućnosti!

Showbiz
0
SELENA GOMEZ

Poznata pevačica i glumica Selena Gomez otkrila je da je došlo vreme da se povuče sa muzičke scene i priznala da će u budućnosti imati potpuno drugo zanimanje.

Ssvetki poznata glumica, pevačica kao i ponosna vlasnica kozmetičkog brenda, Selena Gomez , pored toga što privlači dosta pažnje svojom karijerom, ni njen prvivatni život ne zaostaje sa pažnjom fanova.

Sada je ova zvezda ponovo privukla pažnju na sebe, i to ovoga puta izjavom da se povlači sa muzičke scene.

– Počela sam da se zabavljam uz muziku i turneje su bile zabavne. Ali u isto vreme sam radila svoju TV emisiju, bilo je zabavno, pa sam nastavila. Ali što sam starija, to više mislim da bih volela da pronađem nešto što će me smirivati – rekla je ona u podkast emisiji Smartless E!news.

– Osećam da imam još jedan album u sebi, posle čega bih se verovatno posvetila glumi. Odmorila bih, jer sam zaista umorna – izjavila je Selena.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Njen poslednji album je bio Rare iz 2020. Selena je svakako doživela veliki muzički uspeh ovim albumom, ali na turneji nije bila još od 2016. godine. Razlog prekida su bili problemi sa zdravljem, nakon što su joj dijagnostikovali lupus. Imala je 55 nastupa pre nego što je doživela „mentalni slom“ kako je to nazvala njena prijateljica.

Podsetimo se, ona je nedavno govorila baš o ovom zdravstvenom stanju, ističući i probleme koje je imala zbog hejt komentara koje je dobijala nakon što joj se zbog bolesti izdeformisalo telo.

Lupus je, inače, autoimuna bolest, doživotni poremećaj funkcionisanja imunskog sistema, koji greškom napada sopstvena tkiva i organe.

– Moje telo zadržava višak vode i to je normalno stanje u mom slučaju. Kada izgubim višak tečnosti u jako kratkom vremenskom periodu se moj izgled promeni – rekla je Gomez jednom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz