Pretraži

“Sad to sigurno ne bih uradio“: Sergej Pajić progovorio o detaljima sukoba sa Vojažem, u sve bio umešan i popularni jutjuber

News
0
Foto: Instagram printscreen/sergejpajic

Pevač i tiktoker Sergej Pajić progovorio je o detaljima sukoba sa reperom Vojažem, te otkrio u kakvim su sada odnosima. 

Mladi pevač Sergej Pajić proslavio se svojim učešćem u dečijem takmičenju pre više od 5 godina. U toku takmičenja, ali i nakon stekao je dosta obožavatelja koji su ostali tu uz njega i dan danas.

Nedavno je iznenadio pratioce pesmom “Day day“ koja je postala veliki hit na Tiktoku, dok će sada sa Editom ukrstiti glas na pesmi “Rio rio“ koja je za kratko vreme, kao i prethodna, postala viralna na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris (@thekrrris)

Sergej je bio gost kod u podkastu kod Luke Bojovića, influensera poznatog pod imenom Lux, te je tom prilikom otkrio brojne detalje iz svog života, ali i šta se to dogodilo između njega i Vojaža i u kakvim su odnosima oni danas.

Mladi pevač priznao je da su on i Vojaž trebali da snime zajedničku pesmu koja je bila pripremljena kao i spot, ali da se Mihajlo nije odazvao na dogovor oko njihovog nalaženja u studiju kako bi on usnimio svoj deo pesme, te do dueta nikada nije došlo.

“Bili smo dobri i blejali smo, al to je bilo ono klinačke bleje znaš na Kalemegdanu, tek kad sam došao u Beograd. On je krenuo sa Breskvicom, ja sa takmičenjem, dogovarali smo se za duet. Sve je bilo rešeno radimo duet i ono on se nije pojavio. Iz čista mira se nije pojavio na snimanju pesme i ja sam to zamerio u tom momentu, jer nisam dobio nikakvo opravdanje, a sve sam završio spot, pesmu, sve sam završio. Sa Breskvicom je tad krenuo bukvalno smo uporedo penjali se i kontao sam ‘ajde brate roknemo sad duet devojčice će da polude, razumeš i sve smo se dogovorili i to je ostalo nešto nerešeno. U tom vremenu je on radio intervju, Baka ga je isprozivao, bla, bla i Baka me zvao ajde da dođeš da radimo spot. “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Pajic (@sergejpajic)

U međuvremenu su Baka i Vojaž ušli u svoju prvu dramu, prilikom čega je popularni jutjuber oštro komentarisao Mihajlai odlučio da snimi disstrack na njegov račun u kom je Sergej glumio Vojaža.

Kako je Sergej ispričao za njihovu svađu nije bio on kriv, već ljudi oko njega koji su ga savetovali da je to dobar marketinški potez kako bi dobio što veći publicititet.

“Ja sam tad slušao savete, šta imao sam 16 godina, žao mi je, sad to sigurno ne bih uradio“, priznao je Sergej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Pajic (@sergejpajic)

Otkrio je da su se i nakon drame sreli na promociji Devitovog albuma i da su tada normalno popričali, te su “ratne sekire“ zakopane od tog trenutka.

“Sreli smo se na Devitovoj promociji, prišao sam i rekao ‘Ja ti mogu reći izvini, ti to možeš prihvatiti ili ne, do tebe je, ja sam to tebi došao da kažem nema šta, on je rekao ‘To sam želeo da čujem od tebe’, pozdravili se i sad smo kul“, otkrio je Sergej.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News