Pretraži

RETKO SMO U PRILICI DA GA VIDIMO: Ena Luna objavila fotografiju sa mužem i izazvala lavinu komentara (FOTO)

News
0

Influenserka Ena Luna je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa putovanja, a na jednoj od njih se našao i njen muž kojeg nismo u prilici tako često da vidimo na njenom profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Poznata influenserka redovno na svojim društvenim mrežama objavljuje footgrafije iz svog života, te na njenom profilu imamo priliku često da vidimo njene prijatelje i decu, ali ne i supruga.

Kako je ona i sama par puta istakla, on nije ljubitelj društvenih mreža i ne voli da se snima, te zbog toga veoma retko odlučuje da sa javnošću podeli neku od njegovih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Međutim, influenserka je sada rešila da napravi izuzetak, a sudeći po njenim fotografijama, oni su otišli zajedno na zimsko putovanje, dok su za destinaciju izabrali London.

Foto:Printscreen/Instagram:enaluna

Ena je povodom putovanja objavila niz fotografija iz Londona, a najviše pažnje privukle su upravo fotografije na kojima pozira sa suprugom, pa njeni fanovi nisu propustili priliku da prokomentarišu ovaj prizor.

“Opaaa, da li je to neko video Nikolu, lepi ste“, “Iako si prelepa, favorit mi je treća“, samo su neki od komentara fanova koji nisu skrivali oduševljenje što konačno vide njihove zajedničke fotografije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News