Pretraži

MIODRAG RADONJIĆ PODELIO NAJLEPŠE VESTI: Poznati glumac i njegova supruga čekaju DRUGO dete, otkrili kog pola će biti beba!

Showbiz
0
Photo: Instagram/radonjicmiodrag

Poznati glumac Miodrag Radonjić krajem februara naredne godine dobiće drugo dete, on i njegova supruga sa nestrpljenjem iščekuju prinovu.

Miodrag Radonjić i njegova supruga Milica Mikić će u narednoj godini po drugi put postati roditelji, a poznati glumac potvrdio je najlepše vesti za domaće medije, i tom prilikom otkrio kog pola će biti beba.

– Da, istina je. Čekamo drugo dete i to još jednog sina. Hvala vam puno na lepim željama – rekao je on za Blic.

Inače, ovaj par se po prvi put pronašao u ulozi roditelja 2020. godine kada su dobili sina kom su dali ime Sava. Glumac retko priča o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrio kakav je njegov naslednik bio dok je bio beba, kao i sa kakvim izazovima su se on i njegova supruga susreli.

MIODRAG RADONJIĆ
Photo: Instagram/radonjicmiodrag

– Dok je Sava bio beba, bilo je teških noći. Dešavalo se da ceo dan nisam kod kuće jer snimam, a onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kad on počne da peva. Milica je tada preuzimala sve na sebe. Kada sam kod kuće, onda ja brinem o Savi, da bi ona mogla da se naspava. Trudimo se da jedno drugom budemo podrška u gajenju deteta – rekao je on jednom prilikom za Informer.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz