Pretraži

RASKOŠNI STAJLINZI OBELEŽILI DODELU NAGRADA „ZLATNI GLOBUS“: Margo Robi obučena kao Barbi, Timoti Šalame odneo ŠOU! (FOTO)

News
0
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Ovogodišnja dodela filmskih nagrada “Zlatni globus“ je poznatima iz Holivuda dala priliku da i sada prošetaju crvenim tepihom i pokažu svoje svečane toalete, a neke od njih će sigurno ostati zapamćene.

Jučerašnja dodela nagrada za razna filmska ostvarenja je prošla bez ijednog incidenta, osim par neslanih šala sa kojim Selena Gomez i Tejlor Svift nisu baš bile oduševljene.

Poznati glumci iz Holivuda su imali savršenu priliku da na sebi ponesu grandiozne toalete raznih poznatih svetskih brendova i da ostanu upamćeni.

Dok su neki oduševili publiku svojim oblačenjem, drugi su pak razočarali mnoge.

Tejlor Svift se pojavila u zelenoj dugačkoj šljokičavoj haljini, Dženifer Lopez je na sebi ponela bebi roze haljinu sa ogromnim ružama na rukama u vidu ogrtača, dok je Margo Robi i ovog puta ispoštovala svoj lik iz filma i došla inspirisana jednim od stajlinga koje je nosila lutka “Barbi“.

Ni muški deo glumaca nije razočarao svojim oblačenjem. Timoti Šalame se pojavio u šljokičavom odelu, a Pedro Paskal je malo eksperimentisao, pa je došao ipak malo drugačije obučen.

Najbolje stajlinge sa dodele “Zlatnih globusa“ možete pogledati u galeriji:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News