Pretraži

DREJK ODUŠEVIO SVET HUMANIM GESTOM: Reper prekinuo koncert, a ono što je usledilo niko nije očekivao! (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:champagnepapi

Poznati reper Drejk nedavno je prekinuo koncert koji je održao u svom rodnom gradu Torontu kako bi ponudio jednoj devojčici da joj plati troškove školovanja.

Tokom koncerta koji je održavao, reper je u publici uočio transparente koje su držali njegovi fanovi,  pa je upravo zbog toga prekinuo koncert i uputio poruku prisutnima.

– Video sam da neko drži znak „Plati mi školarinu“. Neka neko pronađe tu osobu. Evo šta ćemo učiniti. Platićemo vaše školarine! – rekao je, pokazujući prstom na fanove u publici te uputpunio ovu izjavu i rekao kako će pronaći još pet osoba kojima treba pomoć u plaćanju školarine.

–  Drugo, video sam devojku sa znakom: „Upravo sam saznala da imam multiplu sklerozu. Hoćeš li mi pomoći?“ rekao je reper pa je dodao kako se njegov prijatelj Noah 40 Shebib isto borio sa tom bolešću i kako bi želeo da ih poveže kako bi obojica mogli da joj pomognu.

– Učiniću šta god treba da ti pružim najbolju pomoć na svetu. Imaš moju reč.

Reper je ovim rečima raznežio sve i izazvao velike simpatije kod publike, pa je na sve ovo dodao kako devojčica može i sledeće veče da dođe na njegov koncert.

Podsetimo se, Drejk je nedavno šokirao sve kada je objavio da se zbog zdravstvenih problema povlači sa muzičke scene na godinu dana. Ova vest rastužila je mnoge fanove slavnog repera, ali su mu svi poželeli brz oporavak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News