Pretraži

„PROŠLA SAM DOSTA TOGA GROZNOG“: Ana Rajković otkrila kako se izborila sa navodima o prevari i u kojoj meri ju je to promenilo (FOTO)

News
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka i supruga poznatog fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković, otkrila je kako se sada oseća povodom teškog perioda kroz koji je prošla.

Poznato je da se Ana pre nešto više od godinu dana našla na meti zluradih internet komentara zbog trača koji je pušten o njoj od strane njoj bliskih osoba.

Tokom trajanja Svetskog prvenstva u Kataru, na kom je učestvovala i naša reprezentacije, u medijima je osvanula informacija da je Ana svog supruga prevarila sa jednim od njegovih saigrača iz reprezentacije. Ana, kao ni njen suprug Peđa, se nisu odmah oglasili povodom ovih komentara, a ona je nakon izvesnog vremena i objasnila zašto se sve izdešavalo tako.

U trenutku kada se odigrala drama na društvenim mrežama, ni u Aninom životu nije bilo ništa manje dramatično. Njoj je u tom periodu naime mlađi sin završio u bolnici, te ona navode o prevari nije želela da se oglašava, jer joj je u tom trenutku najbitnije bilo narušeno zdravlje naslednika.

Nakon izvesnog vremena, ona je ove tračeve odbacila kao notorne laži, navela da je ljubav između nje i Peđe nikad jača, kao i da je svesna da su bliske osobe iz njenog okruženja pokušale da joj naude ovim spekulacijama.

Ana Rajković je sada odgovarala na pitanja pratioca, a jedno se između ostalog odnosilo na osobe koje su pustile trač o njoj, te zašto odbija da otkrije njihov identitet. Influenserka je odgovorila okačivši sliku sa natpisom.

„Nemoj mi pričati o odanosti, jer ja još uvek čuvam tajne od ljudi koji pljuju moje ime“, piše na slici.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ona je otkrila i na koji način su je promenile teške stvari sa kojima se suočila i koje je prevazišla.

„Da li sebe smatraš smirenom osobom Anči?“, glasilo je pitanje.

„Sada da, prošla sam dosta toga groznog i zaista me je to promenilo. Zaista me ničije mišljenje ne može pogoditi i  uznemiriti, a kamoli nešto drugo… Rad na sebi je nešto neprocenjivo, što vam niko ne može oduzeti“, glasio je njen odgovor.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News