Pretraži

PRAZNIČNA ATMOSFERA U DOMU ANE I BASTIJANA: Poznati par pokazao kako teku pripreme za predstojeće praznike (FOTO)

News
0
Printscreen:instagram/anaivanovic

Ana i Bastijan su na svojim Instagram profilima podelili sa pratiocima fotografije i snimke kojima su pokazali kako u njihovom porodičnom domu teku pripreme za praznike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ovaj mladi bračni par važi za jedan od najskladnijih sa sportske scene, iako su i jedno i drugo bili vrlo uspešni sportisti, oni su i te kako skromni i žive jedan miran porodičan život.

Neretko Ana i Bastijan dele svoje porodične trenutke na društvenim mrežama, što je i ovog puta bio slučaj.

Naime, oni su svojim pratiocima pokazali kako provode porodične trenutke dok iščekuju praznike, a komentari u kojima niko ne krije oduševljenje se samo nižu.

Bastijan je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi da svi porodično pripremaju kolačiće od cimeta, a u kadru se mogu videti idečije ruke, što zasigurno potvrđuje da su im i mali pomoćnici bili upravo njihova deca.

“Dobrodošli u božićnu pekaru“ napisao je Bastijan ispod fotografije.

Tu nije svakako kraj njihovim prazničnim igrama, pa su Ana i Bastijan objavili video snimak u kom se igraju pogađanja novogodišnjih predmeta.

Sudeći po komentarima svim pratiocima se dopalo, a po snimku se može videti da bivšim sportistima takmičarskog duha i dalje ne manjka.

“Želimo vam srećne praznike i da provedete fantastično vreme sa vašom porodicom i vašim voljenima!“ napisali su oni ispod zajedničkog snimka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News