Pretraži

HOLIVUDSKI GLUMAC OPTUŽEN ZA NAPAD: Vin Dizel suočen sa navodima o neprimerenom ponašanju

Showbiz
0
vin dizel
Foto: Youtube printscreen/Conan O'Brien

Holivudska zvezda Vin Dizel optužen je za napad na svoju bivšu asistentkinju u toku snimanja petog dela filma „Fast and Furious“.

Njegova nekadašnja pomoćnica odlučila je da podnese prijavu zbog navodnog napada koji se desio u toku snimanja poznate franšize tokom 2010. godine. Ona je, između ostalog, navela da se radilo o seksualnom napadu od strane glumca.

Magazin „Veniti Fer“ došao je u posed sudskih dokumenta u kojima se navodi da je asistentkinja Asta Džonason, tvrdi da je nju zaposlila kompanija Vina Dizela kako bi radila za glumca u toku snimanja filma u Atlanti.

Sudeći prema izvoru, u tužbi se tvrdi da je njen zadatak bio organizovanje žurki, praćenje Dizela na zabave i provođenje vremena u njegovoj blizini u slučaju da dođe do slikanja sa drugim ženama na događajima na kojima nije prisutna njegova dugogodišnja partnerka.

Prema navodima, nemili događaj zbog koga se Asta odlučila na tužbu dogodio se u septembru 2010. godine. Džonasonova je bila zamoljena da sačeka u Dizelovom apartmanu u hotelu dok on „zabavlja“ hostese koje je doveo iz kluba. U tužbi se tvrdi da kada su svi napustili hotelsku sobu, Vin Dizel je „zgrabio njene zglobove, svaki sa po jednom rukom i povukao je na krevet“. Asta mu je navodno rekla da prestane i uspela je da pobegne do vrata sobe, kraj kojih je stala i čekala da on napusti sobu.

Međutim, glumac to nije učinio, te joj se ponovo približio i počeo da je neprimereno dodiruje uprkos njenim molbama da prestane.

Između ostalog, navede su i druge gnusne radnje koje je glumac navodno počinio, kao i da je ona jedva uspela da se izbavi iz cele situacije. Dalje se navodi, da je samo nekoliko sati kasnije Samanta Vinsent, Vinova sestra i predsednica njegove kompanije, pozvala Astu i okončala njen radni odnos.

„Njoj je bilo jasno da dobija otkaz zato što im više nije korisna – Vin Dizel ju je iskoristio kako bi ispunio svoje seksualne želje, a ona se opirala njegovom napadu“, piše u tužbi.

ET je kontaktirao Dizelove predstavnike za javnost, međutim oni se nisu još oglašavali ovim povodom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz