Pretraži

DETALJ KOJI SIGURNO NISTE UOČILI: Evo kako je Kevin ostao „Sam u kući“

Popcorn
0
Photo: Instagram/homealone1992

Naime, priča filma “Sam u kući” govori o osmogodišnjem Kevinu Mek Kalisteru koji ostaje sam kod kuće na Božić, kada njegova porodica krene na putovanje u Francusku i slučajno ga ostavi za sobom. Osim što je apsolutno sam u velikoj kući, pred njim se rađa novi izazov – dvojica provalnika koji žele da ga opljačkaju.Postavlja se pitanje kako su roditelji zapravo mogli da ga zaborave, a odgovor na to pitanje navodno ima pomenuti obožavatelj koji tvrdi da je film pogledao više od pedeset puta.

On navodi da je odgovor na samom početku, u sceni gde se Kevin i njegov stariji brat prepiru, te slučajno proliju piće po avionskim kartama i pasošima.

Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnih salveta koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među pogužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta. Kad je porodica bila na aerodromu, majka ih je prebrojila, a umesto Kevina, među porodicu se uvukao mali dečak koji se igrao u njihovoj blizini, tako da je broj članova porodice odgovarao.

To, navodi obožavatelj, objašnjava kako su uspeli da ga zaborave i da ne shvate da im je dete ostalo kod kuće.

Gledam “Sam u kući” 50. put i nikada nisam primetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi tuča, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Ko bi znao?”, napisao je jedan korisnik na Tviteru, a s njim su se mnogi složili.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn