Pretraži

VELIKI POVRATAK HARIJA POTERA: Junaci popularnog ostvarenja ponovo na okupu (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/AllMovieVideos

Mnoga druga poznata lica pridružiće im se na magičnom događaju na turneji Varner Brosa. Nijedno okupljanje čarobnjačkog sveta ne bi bilo potpuno bez Vizlijevih. Grintu će se pridružiti Džejms Felps (Fred Vizli), Oliver Felps (Džordž Vizli), Mark Vilijams (Artur Vizli) i Boni Rajt (Džini Vizli).

Mnogi Harijevi prijatelji (i neprijatelji) iz Hogvortsa takođe će biti prisutni. Tom Felton (Drako Malfoj), Alfred Enok (Din Tomas), Metju Luis (Nevil Longbotom) i Evana Linč (Luna Lavgud) pridružiće se fešti nostalgije. Robi Koltrejn (Rubeus Hagrid), Helena Bonam Karter (Belatriks Lestrejndž), Ralf Fajns (Voldemor), Džejson Ajzaks (Lucijus Malfoj), Geri Oldman (Sirijus Blek), Imelda Stonton (Dolores Ambridž) i Ijan Hart (profesor Kvirel) su potvrdili dolazak.

Režiser Kris Kolumbo, koji je 2001. režirao „Hari Poter i kamen mudrosti“ i „Hari Poter i dvorana tajni“ iz 2002, učestvovaće zajedno sa još gostiju koji tek treba da budu najavljeni.

Glumačka ekipa Hari Potera imala je mnogo malih okupljanja tokom ovih godina. U decembru 2019, Votsonova (31) je na Instagramu podelila fotografiju sa nezvaničnog okupljanja studenata Hogvortsa, uključujući Linč, Rajta, Feltona i Luisa. Glumac Drako često deli snimke nastale prilikom susreta sa bivšim kolegama, uključujući i aprilski snimak gde su on i Džejms Felps igrali partiju golfa.

Rajt, koja se pojavila kao Džini u svih osam filmova, ekskluzivno je za "US Weekly" rekla da je i dalje bliska sa svojom braćom na ekranu.

– Nedavno sam snimala projekat sa Džejmsom i Oliverom, pre nekoliko nedelja na Islandu i bilo je tako lepo vratiti se sa njima – rekla je ranije ovog meseca.



Direktorka muzičkog spota je dodala da joj je nedostajala porodica iza scene koja je nastala na setu.

– Nedostaju mi sva poznata lica, odeća i setovi, a ne glumci u njima, ali toliko sam se povezao sa svom ekipom iza kamere – objasnila je Rajt i dodala:

– To je jedno od onih jedinstvenih iskustava koje je uvek teško opisati. Dakle, kada sam sa nekim ko je takođe u filmu, to je samo taj neizrečeni osećaj.

Linč je podelila sličan osećaj u junu kada nam je rekla zašto se potpuno okupljanje još nije dogodilo.

– Što se tiče okupljanja, teško je jer sada svi žive u različitim delovima sveta. Ima ih nekoliko u LA-u, a onda dosta nas u Londonu. Verujem da je Metju (Luis) na Floridi. Ali vidim neke od njih… Dakle, postoje neka mala okupljanja, ali mislim da bi bila potrebna operacija Varner Bros da bi se svi okupili – objasnila je.

Srećom, studio je uskočio da organizuje specijal, koji će uključiti snimke iza scene, intervjue, nikada ranije viđene klipove, goste iznenađenja i još mnogo toga.

Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts počinje da se strimuje na HBO Max u subotu, 1. januara. Svih osam filmova se trenutno emituje na servisu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn