Pretraži

Svi detalji nove serije Selene Gomez

Popcorn
0
Photo: Instagram/selenagomez

U pitanju je komedija triler, a radnja prati troje stranaca koji dele opsesiju prema istinitim krimi pričama, sve dok i sami ne postanu deo jedne.

Kada se u njihovoj ekskluzivnoj stambenoj zgradi dogodi grozna smrt, trio sumnja u ubistvo i koristi svoje znanje o zločinima kako bi istražili istinu. Dok snimaju vlastiti podkast kako bi dokumentovali slučaj, njih troje razotkrivaju složene tajne zgrade koje se protežu godinama unazad. 



Možda su još eksplozivnije laži koje jedni drugima govore. Ubrzo shvataju da među njima možda živi ubica dok se utrkuju da dešifruju tragove za montiranje pre nego što bude prekasno.

Premijera svih epizoda serije bila je 31. avgusta, na američkom striming servisu Hulu, a za sada nema nagoveštaja da bi neki domaći striming servis mogao da je otkupi.

Troje stranaca su opsednuti istinitim pričama o zločinima, sve dok se ne obru u jednom takvom. Kada se u njihovoj ekskluzivnoj stambenoj zgradi na Aper Vest sajdu dogodi grozna smrt, trio pokušava da pronađe ubicu koristeći znanje o pravim zločinima da nađe istinu.

Možda su još eksplozivnije laži koje međusobno izgovaraju. Ubrzo, ugroženi trojac shvata da među njima možda živi ubica dok se utrkuju u dešifrovanju tragova – pre nego što bude prekasno.

Prva sezona serije ima ukupno 10 epizoda, a prve dve objavljene su 31. avgusta. Epizode se objavljuju svakog petka, pa će poslednja na striming servis Hulu stići 19. oktobra.

Fanovi su za sada oduševljeni kako je Selena iznela ulogu, te je glumica dobila samo pozitivne kritike.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn