Pretraži

SVE O ČETVRTOJ SEZONI ,,SLUŠKINJINE PRIČE“: Evo kada izlazi, ko je u postavi i tizeri (VIDEO)

Popcorn
0
Photo: Youtube/ Hulu

Četvrta sezona ,,Sluškinjine priče" kreće s prvim najavama. Međutim, čini se da bi moglo doći do još jednog velikog kašnjenja – evo svega što treba da znate o ovome, uključujući ko će se vratiti u samu seriju.

Hulu je u svom poslednjem trejleru najavio da će četvrta sezona ,,Sluškinjine priče" biti objavljena tek 2021. godine. Međutim, tačan datum nije objavljen.

 Prethodne sezone serije izlazile su jednom godišnje od 2017. godine, ali čini se da to implicira da neće biti letnjeg datuma objavljivanja.

Međutim, sada se čini da je sve to odloženo nakon zaustavljanja produkcije zbog izbijanja koronavirusa COVID-19.

Ovo je 16. marta na Instagramu objavila zvezda Elizabet Mos, a u postu je napisala: „Isključili smo produkciju četvrte sezone kako bismo očuvali zdravlje i sigurnost našeg tima i ekipe i pridružili se svetu u pokušaju da spljoštimo krivulju. Ova emisija je moj život, a glumačka ekipa i ekipa su moja porodica. Ništa nije važnije od toga da budemo sigurni da su oni i svi oko njih bezbedni. Nadamo se da ćemo se vratiti u produkciju čim bude moguće. U međuvremenu, budite sigurni i zdravi i brinite se o sebi. Toliko ljubavi od naše porodice prema vašoj."

Još nije bilo vesti ko će se vratiti za četvrtu sezonu serije. Međutim, tizer otkriva da se očekuje da se većina vodećih glumaca vrati na još jednu sezonu. Očekuje se da će tu biti Elizabet Mos, kao June Osborne, Ivona Strahovski kao Serena i Ana Dovd kao tetka Lidia. Ostali potencijalni članovi koji se vraćaju su Alekis Bledel kao Emili i Džozef Fines kao komandant Vaterford. Međutim, Rita (koju igra Amanda Brugel) se neće vratiti.

Treća sezona priče je tek završila emitovanje na Hulu, tako da još nije jasno u kom smeru će zaplet ići. Naredna sezona će se verovatno nastaviti na sam završetak treće sezone, u kojoj su junaka (koju igra Elisabet Mos) zbrisale njene kolege. Deca su uspela da pobegnu i odu u Kanadu, tako da ćemo verovatno videti nešto više u novoj sezoni. U finalnoj epizodi uhapšena je i Serena (Ivon Strahovski), što će imati uticaja na njenu budućnost naredne sezone.

MGM i Hulu takođe su najavili da će nastavak romana The Testaments takođe biti prilagođen za TV seriju, ali još nije jasno kada će se ovo pojaviti ili će to postati deo četvrte sezone.

Bruce Miller nagovestio je potencijalno teške posledice za Juna u sledećoj sezoni u novom intervjuu za E! Vesti.
Rekao je: „Mislim, mislim, ako jedno dete izađe i ode u Kanadu postane međunarodni incident. „Za Gileada su ta deca oteta iz svojih domova. Tako da mislim da reaguju kao i svaka druga država, ali uveličano je jer živimo u svetu u kojem su deca veoma retka. Takođe, ima indicija da se Jun prijavljuje za rat u četvrtom nastavku.

Nakon najave, pojavilo se i nekoliko dramatičnih teorija koje su proizašle iz Atvoodovog nastavka The Testaments. Veliki deo romana fokusiran je na tetku Lidiju (Ana Dovd), istražujući njenu prošlost kao i velika otkrića o budućnosti njenog lika. Sudbina bebe Nikol otkrivena je i u romanu, koji bi mogao biti prikazan u novoj seriji. Konačno, Hana (Jordana Blake) je u romanu preimenovana u Agnes Jemima. Sve ovo dolazi nakon najave da će MGM i Hulu u nekom trenutku u budućnosti roman prilagoditi. Na zimskoj štampi izdanja Televizijskih kritičara, izvršni producent Voren L. otkrio je više o tome šta će se dogoditi u sledećoj sezoni. 

Prema TV vodiču, on je rekao: „Nismo planirali da sezona četiri bude kraj, ali takođe tražimo knjigu Margaret Atvud ,,The Testaments" i znamo da nas ta priča vodi 15 godina u budućnost. „Ne vidimo da će se završiti na četvrtoj sezoni i mogu vam iskreno reći, nemamo definitivan kraj. „Ali mislim da želimo da držimo visok rang, a ne bi bilo loše ostaviti publiku koja želi više i tada bismo se u idealnom slučaju mogli prebaciti u Testaments.“ Pored ovoga, postoji mnoštvo teorija o tome šta bi se moglo dalje dogoditi, uključujući Gilead koji je napao Kanadu, kao i o tome kakvu će ulogu igrati Nik.

Objavljen je tizer za četvrtu sezonu ,,Sluškinjine priče". Prikazujući miks starih i novih isečaka, prikolica pokazuje da se Jun priprema za obuku svojih koleginica za novi rat. Ona kaže: „Ne mogu se odmarati, moja ćerka zaslužuje bolje. Svi zaslužujemo bolje. "Promena nikada ne dolazi lako. Ovaj rat neće pobediti sam." 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn