Pretraži

STIŽE NOVA SERIJA OD KREATORA „EUFORIJE“: Sve što treba da znate o „Idolu“ (VIDEO)

Popcorn
0
Foto: Instagram printscreen/theweeknd

Pre par dana HBO je prikazao prvi trejler za "Idola", novu kontroverznu seriju od kreatora "Euforije" Sema Levinsona.



Serija, koja će početi sa prikazivanjem 4.juna, prati pop zvezdu Džoslin, koju igra Lili Rouz Dep, koja se zaljubljuje u vlasnika noćnog kluba Tedrouza kojeg glumi popularni pevač The Weeknd.



Trejler započinje remiksom popularne pesme Britni Spirs "Gimme More" i možemo videti par koji se upoznaje i kako svi koji su bliski Džoslin postaju zabrinuti zbog njenog odnosa i misle kako joj je Tedrouz isprao mozak.

https://youtube.com/watch?v=gafzgRqqHJw

Jedan izvor otkrio je za časopis Roling Stoun kako je serija otišla od toga da satirično obrađuje neke teme do toga da se dešavaju stvari na koje se gledalo satirično.

Prošle godine, Levinson je preuzeo seriju od režiserke Ejmi Sejmc i započeo snimanje od nule uprkos tome što je već 80% serije bilo snimljeno. Prema izvorima The Weeknd je smatrao da serija previše naginje ženskoj perspektivi.

Međutim, HBO se oglasio i naveo da će ova serija biti jedna od najuzbudljivih i najprvokativnijih originalnih projekata.

Prvobitno shvatanje serije i produkcija prvih epizodi se nažalost nisu uklopili sa standardima HBO-a tako da smo odlučili da napravimo promenu – glasila je izjava od strane produkcijske kuće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn