Pretraži

Poznat datum prikazivanja nastavka čuvene serije „Seks i grad“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/HBO Max

Svi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak poznate serije "Seks i grad", koja se prvi put prikazivala pre više od dve decenije.

Fanovi će ponovo imati prilike da na ekranu gledaju Keri Bredšo, Miranda Hobs i Šarlot Jork u akciji, a dvominutni tizer prikazuje da stara glumačka ekipa i dalje prvlači izgledom, šik obućom i zasmejava pikantnim humorom.

Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit



Ponovo se stavlja naglasak na prijateljstvo i porodicu, kao i na nove brige oko pronalaženja i održavanja ljubavi, ali ovog puta priča je fokusirana na ljude u srednjim godinama.

Zvezde iz originalne serije iz 1998. vraćaju se na scenu, uključuju Krisa Nota kao gospodina Biga, pokojnog Vilija Garsona kao Stenforda Blača, Mario Kantone kao Marentina, Evana Hendlera kao Harija Goldenblata i Dejvida Ajgenberga kao Stiva Brejdija.



Poslednji član ekipe i boginja seksa Samanta Džons, koju igra Kim Ketrol u seriji i dva naredna filma, neće se pridružiti glumačkoj postavi. Nova emisija će navodno objasniti Samantino odsustvo tako što će je preseliti u London nakon što se posvađala sa Keri.

Serija od 10 epizoda će debitovati svoje prve dve epizode ​​na HBO Mak-u 9. decembra, dok će finale prve sezone biti u februaru 2022. godine.

Trejler za "And just like that" možete pogledati ispod:

https://youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn