Pretraži

Potencijalni Džejms Bond izazvao negodovanje kod fanova: Omiljeni glumac ovih dana ipak nije „materijal“ za mačo muškarca

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

Nakon što je Danijel Krejg završio sa ulogom agenta 007, produkcija neprestano traži novog glumca, a favorit među kandidatima nije naišao na podršku publike.

Tokom mnogobrojnih delova „Džejms Bonda“ smenjivali su se glumci koji su igrali omiljenog tajnog agenta. Nekoliko njih se izmenilo, a poslednji u ovom nizu je bio Danijel Krejg koga je publika obožavala.

I sama producentkinja Džejmsa Bonda, Barbara Brokoli priznala je da će biti potrebno mnogo vremena da se izabere zamena proslavljenog glumca, pisao je Daily Mail još pre dve godine, a čini se da je sada jedan muškarac naročito privukao pažnju publike.

Naime, nakon uloge u „Peaky Blinders“ i genijalne glume u „Openhajmeru“, Kilijana Marfija bi smo mogli da gledamo i u čuvenoj akciji „Džejms Bond“.

Kako se spekuliše u stranim medijima, producentkinja filmova o Bondu Barbara Brokoli bi bila oduševljena da se glumac, koji je ove godine osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu, pojavi u sledećem filmu u glavnoj ulozi, jer pomno motri na uzlaznu putanju njegove karijere prethodnih godinu dana.

Foto:Printscreen/Youtube:theguardian

Ipak, fanove tajnog agenta 007 nije baš oduševila ova vest.

„On nije mačo muškarac“, „Dobar glumac, ali nije za tu ulogu“, „Joj, ne“, „Koliko god volim Kilijana Marfija, nije to uloga za njega“, „Zašto novi Džejms Bond ne bi bila žena?“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, Marfi nije prvi za koga se spekuliše da bi se mogao naći u ovoj ulozi. Pre njega nagađalo se i da bi to mogli biti Idris Elba, Tom Kruz, Tom Hardi i Džulijan Mekmahon.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn