Pretraži

KO ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND? Evo koji glumci su u trci

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

Koliko god da smo voleli maestralnog Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007, znali smo da će u jednom trenutku on biti zamenjen novim glumcem.



Završetak filma podelio je dugogodišnje obožavaoce franšize, ostavljajući mnoge zbunjene oko toga kako će vratiti lik u novom filmu, s obzirom na to da je ovaj bio poslednji u nizu kog je agenta 007 igrao Danijel Krejg.

I sama producentkinja Džejmsa Bonda Barbara Brokoli priznala je da će biti potrebno mnogo vremena da se izabere zamena proslavljenog glumca, piše Daily Mail.

– To je velika odluka. Nije samo dodela uloge. Radi se o potpunom preispitivanju kuda idemo – rekla je ona za američke medije.

Idris Elba

Photo: Instagram/idriselba

Photo: Instagram/idriselba

 

Međutim, Barbara je ranije ove godine potvrdila da je glumac Idris Elba bio "deo razgovora" da bude sledeći 007.

Ljubitelji filmske franšize godinama su želeli da zvezda Idris igra 007, a prema novim informacijama, šanse da se to dogodi su velike.

Tom Kruz

Screenshot: Youtube/Lifestyle & Net Worth

Screenshot: Youtube/Lifestyle & Net Worth

 

Sledeći glumac koji bi mogao da se nađe u ulozi Bonda nesumnjivo će morati da se posveti toj ulozi, a čini se da je jedan od njih, koji bi mogao dobro da "obavi" obaviti Tom Kruz.

Najnoviji Kruzov blokbaster "Top Gun: Maverick" svakako je podsetio fanove na njegov prirodni talenat. Kao svestrani glumac sa iskustvom u akciji i jedan od superzvezda industrije zabave, on je više nego kvalifikovan da igra sledećeg Bonda.

Tom Hardi

Screenshot: Youtube/ topcompilations

Screenshot: Youtube/ topcompilations

 

Kvote za novog Bonda pokazuju da postoji mogućnost i da glumac Tom Hardi zauzima visoko mesto na toj listi.

Hardi je već nekoliko godina vruća tema u vezi sa budućnošću Bond franšize. Njegova popularnost u kvotama za Bonda prati glasine da je već bio postavljen za špijunskog heroja – međutim, ovi izveštaji nikada nisu potvrđeni.

Džulijan Mekmahon

Screenshot: Youtube/Team Coco

Screenshot: Youtube/Team Coco

 

Mekmehon, kojeg naša publika, između ostalog pamti po ulozi u seriji "Čari" jedan je od najtraženijih holivudskih glumaca i jedno od nekoliko imena koja se pominju kao budući Džejms Bond – ali ne može da kaže previše.

  • Razgovarao sam, ali ne znam šta će se dogoditi – rekao je on nedavno za The Australian.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn