Pretraži

Ove filmove ne smete propustiti u julu! Netflix donosi 8 ostvarenja, a jedan holivudski glumac će se naći u istoj ulozi posle 30 godina

Popcorn
0
Foto: True Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Novi mesec je pred nama, a sa njim dolazi i mnogo novih filmova! Netflix je izbacio i zvaničnu listu 8 filmova na koje morate obratiti pažnju, među kojima se nalaze visokobudžetni blokbasteri, dokumentarci, ali i animirani filmovi.

Lista je podeljena na dva dela i sastoji se od tri Netflix Original filmova i dokumentaraca koja će biti dostupna na striming platformi šitom sveta, dok se drugi deo liste sastoji od filmova koji su već prikazivani, ali sada po prvi put stižu na Netflix.

Beverly Hills Cop: Axel F (2024)

Dolazi na Netflix: 3. jula

Da li je moglo biti drugačije za glavni filmski Netflix Original izbor za jul? Edi Marfi se vraća u jednu od svojih najpoznatijih uloga skoro 30 godina nakon izlaska trećeg filma i 40 od prvog!

Film ima impresivnu glumačku postavu, uključujući i poznata i mnoga nova lica. Među njima su Tejlor Pejdž, Džosef Gordon-Lujit, Džon Ešton, Kevin Bejkom, Pol Rejžer i mnogi drugi.

Nakon trećeg filma, Foli se vraća na teren na Beverli Hilsu, a život njegove ćerke je u opasnosti dok se ona nalazi u centru zavere.

The Imaginary (2024)

Dolazi na Netflix: 5. jula

Netflix ove godine ima fantastične animacije. The Imaginary, koji režira Jošijuki Momose (poznat po radu na Spirited Away, Modest Heroes i NiNoKuni), započinje dugoročnu saradnju sa studijom Ponoc, sa više igranih filmova koji dolaze u narednim godinama.

Novi magični fantazijski film ima sve karakteristike naslova Studio Ghibli: prelepo je animiran i nosi prelepu poruku u svojoj srži. Priča se vrti oko mladog dečaka po imenu Radžer koji je prošao kroz traumatičan gubitak i nosi se sa tim tako što se sprijateljuje sa nevidljivim entitetom.

Skywalkers: A Love Story

Dolazi na Netflix: 19. jula

Zaokružujemo izbor Netflix Original filmova sa Skywalkers: A Love Story, jednim od nekoliko dokumentaraca koji su apsolutno vredni vašeg vremena tokom jula.

Odabrali smo Skywalkers jer ima neverovatne slike i verujemo da će vam držati srce u grlu tokom celog trajanja.

Dokumentarac se fokusira na Anđelu Nikolau i Vanju Birkus, dvoje avanturista (ili rooftoppera) poznatih po tome što prave slike na teško dostupnim mestima.

The Long Game (2023) Dolazi na Netflix: 12. jula

Počinjemo sa našim licenciranim izborima sa The Long Game, jednim od nekoliko SVOD debija koje će Netflix dobiti tokom jula 2024. SVOD debi znači da je ovo prvi put da je naslov dostupan kao deo streaming pretplate, iako je ranije bio dostupan na VOD.

U glavnim ulogama su Jay Hernandez i Dennis Quaid, a biografski film priča priču o meksičko-američkoj omladinskoj grupi poznatoj kao San Felipe Mustangs, koja je prkosila očekivanjima i osvojila državno prvenstvo u golfu.

Going Clear: Scientology and The Prison of Belief (2015) Dolazi na Netflix: 5. jula

Netflix je imao mnogo dokumentaraca o kultovima, ali nijedan nije dostigao nivo infamnosti širom sveta kao Scientologija. Zato smo zadovoljni što možemo da objavimo da HBO dokumentarac Going Clear, koji služi kao definitivni dokumentarac o religiji, dolazi na Netflix.

Dokumentarac, koji je sastavio Alex Gibney (Dirty Money) kroz ubedljive izjave bivših članova crkve, osvrće se na istoriju religije od njenog nastanka do današnjeg dana. Takođe ispituje verovanja Scientologa i kako su postali sila sa kojom se mora računati širom sveta.

Bone Tomahawk (2015)

Dolazi na Netflix: 15. jula

Vesterni se vraćaju, sa Yellowstoneom koji nastavlja da ostvaruje velike brojke za Paramount. Čak smo videli i Kevina Kostnera kako pokušava da vrati žanr u bioskope, iako sa znatno manje uspeha.

Ako želite novi vestern film na Netflixu, Bone Tomahawk, sa Kurtom Raselom u glavnoj ulozi, on će debitovati na Netflixu sredinom meseca.

Film je dobio odlične kritike u vreme izlaska od strane kritičara i publike. Russell igra šerifa koji, zajedno sa svojim zamenikom, kreće u misiju spasavanja tri osobe od opasnih pećinskih stanovnika.

Patrik Vilson, Metju Fox, Ričard Dženkins, Lili Simons i Evan Džongkajt upotpunjuju glumačku ekipu.

Land of Bad (2024)

Dolazi na Netflix: 18. jula

Još jedan od SVOD debija koje će Netflix dobiti u julu je Land of Bad. Režirao ga je William Eubank, a u glavnim ulogama se nalaze akcione triler zvezde Lijam Hemsvort i Rasel Krou.

Radnja se vrti oko američke specijalne jedinice koja je upala u zasedu tokom misije povratka. Jedinica mora preživeti intenzivnih 48 sati, a jedina pomoć u ovim trenucima im stiže od operatera drona.

Film je debitovao u bioskopima ranije ove godine i dobio je solidne kritike, a Mark Džonson za Epoch Times je rekao: „Land of Bad je dobar ratni film – možda ne na nivou, recimo, Platoona, ali lako u istom rangu kao 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi.“

The Inspection (2022)

Dolazi na Netflix: 18. jula

Za kraj, zaključujemo naše izbore sa A24 filmom koji se pridružuje desetak već dostupnih na Netflixu od ovog popularnog indie distributera, i ovaj je daleko najpotcenjeniji dodatak.

Napisao i režirao Elegans Braton, dirljiva drama prati mladog čoveka koji je odbačen od strane svoje majke i traži porodicu i utočište u vojsci.

Radnja ima sličnu premisu kao nadolazeća Netflix serija The Corps, koja je trenutno u produkciji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn